Undersköterska, vårdcentralen Kristinehamn/Nybble

Region Värmland · Kristinehamn

·

Ansök senast 16 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet?

Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre - välkommen till Region Värmland och vårdcentralen Kristinehamn Nybble!

Undersköterska, vårdcentralen Kristinehamn/Nybble

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifer: normalt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska i allmänmedicin. Bokningar, assistera läkare vid patientundersökningar, egna behandlingar av patienter och kunna utföra självständiga arbetsuppgifter.

Välkommen till ett spännande och meningsfullt arbete på vårdcentralen i Kristinehamn Nybble och Region Värmland.

Övrig information

Intervjuer och referenstagning kommer pågå fortlöpande under ansökningstiden.

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är om du har arbetat på en vårdcentral tidigare med erfarenhet av mottagningsarbete.

Vi värdesätter samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och positiv inställning till förändrings- och utvecklingsarbete. Du skall också trivas med att arbeta i team med övriga personalkategorier. Du skall ha goda datorkunskaper, en stor fördel är om du kan arbeta i journalsystemet Cosmic.

För oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Vi ser gärna att du aktivt deltar i verksamhetens utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare för Kommunal nås via växeln 0108315000

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Kristinehamn

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2020:690 i din ansökan