Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till VC Jakobsgårdarna Borlänge

Undersköterska till VC Jakobsgårdarna Borlänge

Region Dalarna · Borlänge · Ansök senast 4 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Primärvården är navet i vården och ska bedriva god och nära vård. Är du nyfiken på primärvårdens möjligheter och vill utveckla framtidens primärvård?

Vi jobbar aktivt med vår arbetsmiljö och vi värdesätter dina idéer till utveckling, förändring och förbättring och du ser ditt eget ansvar i att vara en del av det. Vårt fokus är nöjda patienter, nöjda medarbetare och hög vårdkvalitet. Välkommen att bli en del av vårt team!

Undersköterska till VC Jakobsgårdarna Borlänge

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på vårdcentral Jakobsgårdarna kommer du att vara en del av vår sårmottagning som drivs av undersköterskor med sårkompetens. Du erbjuds också omväxlande arbetsuppgifter som mottagnings- och akutarbete. Du arbetar självständigt i vårat laboratorium där vi utför både interna och externa provtagningar. Arbetet kräver att du är noggrann, trygg i att arbeta självständigt men även i grupp både med din egen profession samt andra professioner. Vågar prova och lära dig av misstag och framgång.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av sårvård samt från primärvård/mottagningsarbete och labverksamhet.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning akutsjukvård och medicin 2.

Arbete med akutmedicin eller erfarenhet av detta område är meriterande.

Rätt person för tjänsten har samarbetsförmåga, en positiv inställning till sitt arbete, gillar att ha många saker på gång, är flexibel och har en organisatorisk förmåga gällande arbetsuppgifter.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Information om yrkestiteln

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg.

Du kan ansöka om beviset från och med den 1 juli 2023. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titel än undersköterska. För dig som blir erbjuden ett arbete hos oss i Region Dalarna efter 1 juli innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara Omvårdnadsassistent tills att du kan uppvisa ditt bevis. Du som har en tillsvidareanställning med titeln undersköterska när de nya reglerna börjar gälla den 1 juli 2023, kan fortsätta att använda underskötersketiteln i 10 år. Du kan behålla titeln även om du byter arbetsplats/arbetsgivare efter den 1 juli. Därefter behöver du ha ett bevis om skyddad yrkestitel för att få använda titeln undersköterska.


Facklig kontaktperson - kommunal - kommunal.centralt@regiondalarna.se 070 - 661 43 43

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Borlänge

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons