Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till världens bästa barnläkargrupp!

Undersköterska till världens bästa barnläkargrupp!

Barnläkargruppen Sparta · Lund · Ansök senast 15 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi ny undersköterska till världens bästa barnläkargrupp!

Barnläkargruppen Sparta är en privat specialistläkarmottagning med kollektivavtal. Vi har planerad mottagningsverksamhet inom barn- och ungdomsmedicin och vi finns i både Lund och Malmö. Vårt avtal med Region Skåne består av ett allmänpediatriskt uppdrag med tonvikt på allergi och övervikt. Vi är mycket glada över att vi nu expanderar ytterligare och över den möjlighet det ger oss att välkomna fler patienter och medarbetare! Tillsammans med dina 19 kollegor kommer du att dela arbetsglädje, kunskap och utveckling.

Vi söker en specialistutbildad barnsköterska (ej att förväxla med ett annat samhällsviktigt yrke: barnskötare) alternativt en utbildad undersköterska som har erfarenhet av att jobba med barn. Du ska vara nyfiken på nya arbetsuppgifter och intresserad av att utvecklas i ditt yrke. Vi jobbar mycket i team och hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet. Har du ingen tidigare erfarenhet av allergi och astma så utbildar vi dig, viktigast är personlig lämplighet och intresse för att utvecklas. Erfarenhet av sjukvård är ett önskemål och erfarenhet av barnsjukvård är starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med initial provanställning, på 75-100% med tjänstgöring i främst Lund men enstaka dagar även i Malmö. Arbetsuppgifterna är bland annan kapillär och venös provtagning samt utbildning för föräldrar och barn om eksembehandling. Vidare kommer du att utföra spirometriundersökningar och NO mätningar, gå igenom inhalationsteknik, göra pricktest samt en del administrativa uppgifter som bokning av patienter både i telefon och i 1177.se.

Våra mottagningar är värderingsdrivna och våra ledord är Bemötande – vi vill alltid möta familjen och patienten på bästa möjliga sätt, Kompetens – vi ligger i framkant avseende medicinsk kompetens och vetenskap och tycker det är viktigt att våra medarbetare har ett livslångt lärande. Vi får det att funka! Vi är inte stelbenta och hierarkiska utan ser möjligheter och är lösningsfokuserade både när det gäller att hjälpa patienter och att ta tillvara på våra medarbetares kompetens och utvecklingsförslag. Vi har en härlig och familjär stämning där vi har kul på jobbet varje dag!


Välkommen med din ansökan genom att maila personligt brev och CV till Verksamhetschef Emma Adlercreutz, Emma.adlercreutz@spartabarn.se. Märk din ansökan med Jag vill jobba med er! Senast den 20:de juli vill vi ha din ansökan.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Tack för att det respekteras.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barnläkargruppen Sparta

Placering

Lund

Kontaktperson

Barnläkargruppen Sparta AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons