Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till Törnrosen

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 25 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska inom ordinärt boende ska du hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. Du kommer att stötta brukaren med personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, inköp och tvätt. Utöver det praktiska arbetet ska du även kunna dokumentera händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga. I arbetet ingår även att ge råd och information samt motivera och stimulera brukaren så att de kan klara av att göra så mycket som möjligt själva. I det dagliga arbetet har du kontakt med och samarbetar med hemsjukvård, rehab, biståndshandläggare och andra hemtjänstgrupper.

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet av att ha arbetat med personer med demenssjukdom. Du ska ha ett intresse av att arbeta med en personcentrerad omvårdnad för att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du ska också ha förutsättningar och vara villig att få de delegeringar som förekommer inom hemtjänsten. För tjänsten krävs även att du har god erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner.

Som person är du lugn och trygg samt har ett stort tålamod. Du har ett gott samarbete med dina kollegor samt övriga personer som är involverade kring brukaren. För arbetet krävs det att du kan uttrycka dig väl på svenska i båda tal och skrift. När du arbetar hos oss transporterar du dig med cykel och därför är det viktigt att du kan cykla.

Om arbetsplatsen

Törnrosens hemtjänstgrupp på Rosengård har ca 35 medarbetare. Personalen servar 110 brukare med regelbundna insatser fördelat på områdena Törnrosen, Hårds väg och Persborg. I vårt område finns både hyresrätter, bostadsrätter och villor. Vi förflyttar oss med cykel inom vårt område och arbetar i omvårdnadsteam för att höja kvalité, kontinuitet, delaktighet samt ökat inflytande utifrån brukaren önskemål. I vårt dagliga arbete möter vi malmöbor med mycket varierande behov och förmågor och behöver vara flexibla, självständiga och se brukaren utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Damir Babic

070-884 03 76

Dela jobbannonsen

Anmäl annons