Undersköterska till Östersunds rehabcentrum

Region Jämtland Härjedalen · Östersund

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds Rehabcentrum, ca 2,5 km från själva sjukhuset, ligger i närheten av skogen med skid- och löparspår - Östersunds vintersportstadion, som erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning. Inom Östersunds Rehabcentrum bedrivs specialistrehabilitering, smärtrehabilitering i programform och här finns också reumatologimottagningen. På Östersunds rehabcentrum bedrivs både sluten- och öppenvård i team med läkare, neuropsykologer, logopeder, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, rehabassistenter och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter
Vårt uppdrag är rehabilitering för personer i vuxen ålder. Länsuppdrag när det gäller rehabilitering av personer med neurologisk sjukdom, hjärn- ortoped eller ryggmärgsskada från 18 års ålder. Verksamheten omfattar en avdelning med för närvarande 16 vårdplatser för inneliggande patienter, fördelade på två team. Som undersköterska på vår avdelning ansvarar du för att patientens vård och behandling tillsammans med sjuksköterska. Vi arbetar i team och vi ska på bästa sätt möta patienten med respekt och arbeta för att involvera hen i rehabiliteringen. Arbetet innehåller sedvanliga undersköterskeuppgifter, på vårdavdelning med placering på Östersunds rehabcentrum. Arbetet innebär rotationstjänstgöring.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska. Erfarenhet och intresse av att arbeta med rehabilitering är meriterande.

Övrigt
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Charlotte Larson

063-154639