Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till Arbetsplatsdrogtestning i Karlstad

Undersköterska till Arbetsplatsdrogtestning i Karlstad

Prodia AB · Karlstad · Ansök senast 24 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Prodia söker dig som

  • Är undersköterska och har provtagningskompetens
  • Har god vana av att ta laboratorieprover i blod, venöst och kapillärt
  • Har en flexibilitet i din nuvarande sysselsättning som möjliggör en bisyssla som provtagare
  • Har körkort och egen bil


Om rollen

Prodia växer och vi behöver anställa fler provtagare som utför drogtester på plats hos våra uppdragsgivare. Nu söker vi en provtagare som utgår från Karlstad med omnejd. Prodia använder juridiskt hållbara analyser med snabb och bekväm provtagning.

Som provtagare hos oss erbjuds du en flexibel roll där du blir del av ett expansivt företag som är ledande i sin bransch. Här får du möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.

Rollen som provtagare ställer krav på självständighet och stort eget ansvar. Som nyanställd hos Prodia deltar man i företagets internutbildning som bland annat innefattar provtagningsprocess, metod, hantering av personuppgifter enligt patientsäkerhetslagen och GDPR m.m . Som provtagare med sjuksköterskekompetens så sköter man provtagning hos vår samarbetspartner som bedriver utredning och behandlingsvård.

Om Företaget:

Prodia är ett svenskt företag som är ledande inom drogtestning. Prodia är en del av Indutrade, en internationell teknik- och industrikoncern listad på Nasdaq Stockholm. Prodia har kontor i Vellinge utanför Malmö och Stockholm och erbjuder ett unikt helhetskoncept med snabbtester, komplett laboratorieservice av urin, saliv, och blod för både privata och offentliga verksamheter samt utbildning och kvalificerad support. Analyserna utförs av MVZ Labor Dessau i Tyskland, ett av Europas mest framstående drogtestlaboratorier. Missbruk innebär kostnader, risker och problem för arbetsgivare. Årligen hjälper vi hundratals behandlingsenheter och arbetsgivare att skapa avgörande förändringar i sina klienters och medarbetares liv och uppnå en hållbar livsstil.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prodia AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Prodia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons