Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska sökes till gruppboende med inriktning demens

Undersköterska sökes till gruppboende med inriktning demens

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 9 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu har du möjlighet att göra skillnad!

Vi söker en undersköterska till vår demensavdelning på Storskarven i Bunkeflostrand. Avdelningen består av totalt åtta lägenheter och är en av de fem avdelningar som finns på Storskarven. Storskarven är ett särskilt boende där vi arbetar personcentrerat för att göra varje dag så bra och meningsfull som möjligt för våra brukare.

Som anställd hos oss erbjuds du en tjänstgöringsgrad om 100 % men denna kan justeras efter önskemål. På Storskarven är arbetstiderna förlagda under både dag, kväll och helg. Bara några meter från boendet finns goda bussförbindelser och tillgång till parkeringsplatser.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på Storskarven hjälper och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd. Här ingår personlig omvårdnad samt medicinska insatser som utförs på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring brukarna enligt Sol och HSL, arbeta med genomförandeplaner, lättare städning, tvätt samt kontakt med anhöriga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med dokumenterad erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, du har också någon typ av erfarenhet och utbildning inom demens. Du har erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner. Dessutom är du van att använda datorn som verktyg och hjälpmedel i ditt arbete. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av Lifecare, Senior Alert, BPSD och flexite.

Du har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna förändras. På Storskarven samarbetar vi mellan alla avdelningar vid behov, därför ser vi att du aktivt deltar i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt till både brukare, kolleger och anhöriga, är lösningsfokuserad samt att du tar ett stort eget ansvar. Du har ett gott samarbete med dina kollegor samt övriga personer som är involverade i brukarnas vardag. Du har även ett gott bemötande och uppmuntrar och stödjer brukarnas egen förmåga. Du kan kommunicera obehindrat på svenska både i tal och skrift.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-02-01

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Anton Bergdahl

073-3681 641

Dela jobbannonsen

Anmäl annons