Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Västerås · Västerås · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!

Nu söker vi dig som är undersköterska och vill arbeta på konsultbasis tillsammans med oss på PersonalExpressen - Sveriges bästa, trevligaste och mest ambitiösa konsultföretag inom vården och omsorgen!

Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål och tankar om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt!

Arbeta på dina egna villkor!

Oavsett om du vill arbeta på vardagar, kvällar, nätter eller helger så har vi konsultjobb på heltidschema att erbjuda dig som skickar in en bra ansökan till oss samt har goda meriter och goda referenser.

Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!

Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och att samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar på dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra - vi lovar att du kommer att känna skillnaden från din första kontakt med någon hos oss!

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag!

Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer att göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till!

-----------------------------------------------------------------------------

PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den personal vi förmedlar till våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.

PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser till att de olika individuella behoven och önskemålen får stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga konsultföretag kort och gott och det är vi stolta över!

Återigen hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Västerås

Placering

Västerås

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons