Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska på Näsets Läkargrupp

Näsets Läkargrupp KB · Vellinge · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Om jobbet:


Näsets Läkargrupp startades 1994. Vi är en hälsovalsenhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi erbjuder dig ett spännande, stimulerande och meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi erbjuder möjlighet till personlig kompetensutveckling. Som undersköterska hos oss ingår du i ett team tillsammans med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och sekreterare


Hos oss:


Hos oss erbjuds du ett varierande arbete där patienten står i fokus. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter för undersköterska på en vårdcentral såsom provtagningar, assistera läkare vid diverse undersökningar, EKG tagning etc.


Om oss:


Näsets Läkargrupp startades 1994 och är en komplett vårdcentral med mottagningar i både Höllviken och Skanör. På Näsets Läkargrupp erbjuder vi vård för hela familjen och tar hand om våra patienter under livets alla faser. Vårt mål är att kunna erbjuda en god tillgänglighet. Vi har vår egen jourmottagning. Vi har ett komplett vårdutbud och utöver undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeuter har vi också apotekare och dietist. Vi hjälper även våra patienter med hälsokontroller, rådgivning och vaccinationer inför utlandsresor. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag.


Vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete där alla bidrar till helheten. Vår arbetsplats kännetecknas av stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje.


Om dig:


Du är undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av patienter och anhöriga är en självklarhet för dig. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en stark lagkänsla. Eftersom du är en engagerad och positiv kollega så bidrar du till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarstagande och motiverad i ditt arbete och har en god förmåga att kommunicera. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårt datasystem PMO.


Anställningsvillkor:


Tillsvidareanställning. Vi söker Undersköterska för heltidsarbete, men tjänstgöringsgraden kan ev. diskuteras.

Vi söker även undersköterskor för timanställning.


Tillträde:


Enligt överenskommelse.


Arbetsgivare:


Läs gärna om oss på vår hemsida: http://nasetslakargrupp.se/


Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via mail till personalchef Anne Thelander. Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan. Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Din ansökan skickar du till:


anne.thelander@nasetslakargrupp.se


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Näsets Läkargrupp KB

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Näsets Läkargrupp KB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons