Undersköterska och intresserad av vikariat till Ekero?

Ulricehamns kommun · Ulricehamn

·

Ansök senast 22 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Ekero är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Gällstad, 15 kilometer söder om Ulricehamn. Boendet har 48 lägenheter, varav 8 platser är för personer med demenssjukdom. Det arbetar ungefär 55 personer (de flesta med undersköterskeutbildning) på arbetsplatsen. Utöver undersköterskor arbetar där även distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, administratör, vaktmästare och kökspersonal. Vi har personalbemanning dygnets alla timmar på boendet samt hemtjänstpersonal som hjälper personer i ordinärt boende. Nu söker vi två personer för vikariat till boendet som kan arbetade dag och kväll. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som undersköterska är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. På Ekero finns två somatiska avdelningar, en demensavdelning samt hemtjänst och natt. Utifrån behov kan arbetet förläggas på samtliga avdelningar inne på boendet samt ute i hemtjänsten. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll (mellan 06.45-22-00).

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och intresserad av att arbeta med människor! Du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan motsvarande utbildning till undersköterska. Det är meriterande om du innehar körkort B, men detta är inget krav. Det är däremot begränsade kommunikationer med kollektivtrafiken till boendet och därför är B körkort och tillgång till egen bil att föredra. För att trivas hos oss är det viktigt att du är lyhörd och har en god empatisk förmåga. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt och samarbetar gärna med dina kollegor för att säkerställa att våra brukare får en god vård och omsorg. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift och har även god datorvana. För att lyckas i rollen är du flexibel och kan därmed anpassa dig till de förändringar som sker. Som person är du ansvarstagande och de problem du stöter på bidrar du med lösningar till. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans samtidigt som du även har förmågan att kunna arbeta självständigt.

Övrigt
Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ulricehamns kommun

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Jenny Pipkorn

0321-59 55 90