Undersköterska, njurmedicinkliniken, dialysmottagningen

Region Värmland · Karlstad

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Välkommen till njurmedicin och vår fina dialysmottagning på Centralsjukhuset Karlstad. Verksamheten ingår i område slutenvård.

Vi är ett härligt arbetsgäng som är i behov av ytterligare en medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och har möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare webbaserad utbildning inom njursjukvård. Inskolningen är individuellt anpassad och du får två personliga handledare. På dialysmottagningen finns totalt 26 dialysplatser samt en självdialysenhet. Arbetstiderna är måndag till fredag dag/kväll samt lördag och söndag dag.  

Undersköterska, njurmedicinkliniken, dialysmottagningen

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som är på en dialysmottagning. Vi har en både planerad och akut verksamhet. Vikariat till och med 2020-08-31.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten först och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Intresse för teknisk apparatur är en fördel. Ingen erfarenhet krävs.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https;//www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företädare nås via växeln 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2021:041 i din ansökan