Undersköterska Natt

Bollebygds kommun · Bollebygd

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I äldreomsorgen i Bollebygds kommun arbetar vi efter vår vision: Ditt liv i en verksamhet av världsklass! Vårt arbete genomsyras av synsättet: Lika värde, Omtanke och Professionalitet. Just nu söker vi en undersköterska till nattorganisationen

Arbetsuppgifter
Du utför vård- och omsorgsarbete i brukarens egna hem på äldreboendet, demensboendet, korttidsboendet eller i hemtjänsten. Som undersköterska hos oss motiverar och stimulerar du brukarna vi stödjer utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet innebär att ge god omsorg, service och omvårdnad genom att se det friska hos våra brukare. Vi arbetar aktivt med kontaktpersonal för våra brukare. Vi vill att våra brukare skall ha ett meningsfullt liv och vi arbetar med ett värderingsstyrt förhållningssätt och ett salutogent tänk kring varje individ hos oss.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande. Du har en positiv människosyn, tålamod, ett gott bemötande och ett genuint engagemang för uppdraget. Vidare är du flexibel inom verksamheten och i arbetsgruppen. Du har en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Körkort B är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bollebygds kommun

Placering

Bollebygd

Kontaktperson

Christina Hjalmarsson

0734-647405