Undersköterska Natt- Bokebo

Norlandia Care AB Bokebo · Hörby

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kom och bli en del i vårt team. Vi på Bokebo söker nu en undersköterska till natten.

Vårt ledord är "Ett gott liv - varje dag", vilket innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Bokebo ligger vackert beläget i fina Ludvigsborg

Verksamheten drivs i egen regi sedan 2006 och vi välkomnar äldre från hela landet. Här finns 22 lägenheter för både permanent boende och korttidsplacering. Husen omgärdas av en stor park med bokskog och en sjö – en idyllisk miljö som ger stimulans för dig som boende.

Under ledning av verksamhetschef arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och medarbetare med vård och omsorg till dig som boende.

Dina arbetsuppgifter:

Som undersköterska hos oss på Norlandia Bokebo arbetar du för att ge brukare en god vård och omsorg, en god service och ett gott bemötande i enlighet med vår värdegrund.

Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Vi önskar att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och det är viktigt du ska kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt, samt att kunna samarbete i våra team.

Det är av stor vikt att du är lugn och stresstålig.

Du ska även ha kunskap i att dokumentera enligt lagar och föreskrifter som styr vård och omsorg. Därför behöver du kunna behärska god svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få att få lära känna dig.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norlandia Care AB Bokebo

Placering

Hörby

Kontaktperson

Norlandia Care AB

Ansök via mejl