Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underläkare/Leg.läkare extra vid behov till Blomman Vårdcentral

Underläkare/Leg.läkare extra vid behov till Blomman Vårdcentral

Blomman Vårdcentral · Malmö · Ansök senast 30 apr. (15 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Om oss

Blomman vårdcentral är en privat vårdcentral som drivs på uppdrag av Region Skåne. Genom vårt engagemang och kunskap ger vi patienten god vård och omhändertagande av hög kvalité. Med professionellt bemötande och hög tillgänglighet kan vi erbjuda våra vårdtjänster till patienterna under årets alla dagar. Vi har generösa öppettider med KHM som har öppet alla dagar på året. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.

Din roll

Vi söker dig som är underläkare eller Leg. läkare och vill arbeta extra vid behov på vår Kvälls- och Helgmottagning. Du är flexibel, positiv, engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Kan att arbeta självständigt med mottagning och bedömning av patienter i primärvården.

Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Det är av vikt att du är strukturerad, självgående och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I arbetsuppgifterna ingår att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter på mottagningen samt vid behov även i hemmet.

Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar och besvär.

Dokumentation sker i journalsystemet PMO. Du ska hålla dig uppdaterad om riktlinjer, samverkan mellan primärvårdens hälsoval och specialiserad sjukvård.

Kvalifikationer

Underläkare med behörighet att arbeta i Sverige eller Legitimerad läkare.

Erfarenhet av arbete inom primärvård eller liknande område

Förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut

Noggrann och professionell i bemötande, undersökning och journalföring.

Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Andra språk är meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden slut. Så välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blomman Vårdcentral

Placering

Malmö

Kontaktperson

Experterna i Malmö AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons