Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underläkare till Hällefors vårdcentral

Underläkare till Hällefors vårdcentral

Region Örebro län · Hällefors · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en underläkare som är intresserad av att arbeta inom primärvården, vill utvecklas i din yrkesroll och arbeta teambaserat med patienten i fokus?

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, psykosocialt team, dietist, fotvårdsspecialist och medicinska vårdadministratörer. Verksamheten är mycket bred tack vare det geografiska läget med en timmes resa till närmaste lasarett. Invånarna är vana att söka vårdcentralen i alla lägen vilket gör verksamheten varierad med akut sjuka likväl som äldre med kroniska sjukdomar samt barn och unga. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa - för oss är båda delarna lika viktiga.

Vi som utför detta uppdrag är ett sammansvetsat team på cirka 35 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra, inom och mellan alla yrkesgrupper. Det finns möjlighet för alla att påverka arbetsplatsen i en positiv riktning och vi arbetar för att tillgodose den personliga kompetensutvecklingen.

Låter det som en arbetsplats där du skulle trivas?

Vårdcentralen ingår i Område nära vård. I området finns cirka 2 400 medarbetare inom elva olika verksamhetsområden. Nära vård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I området finns primärvårdsverksamhet med vårdcentraler, vårdcentralsjourer, ungdomsmottagning, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa, den allmänt specialiserade vården på länets tre sjukhus och geriatrisk klinik samt verksamheter inom habilitering och hjälpmedel. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Underläkare till Hällefors vårdcentral

Arbetsuppgifter

Som underläkare på Hällefors vårdcentral kommer du att få ett varierat uppdrag, bland annat kommer du att arbeta med egen mottagning med planerade och akuta besök med stöd av en erfaren kollega. Tid för handledning och medicinskt resonemang med kollegor finns schemalagt.

Vi hoppas att du vill vara med i vårt arbete i att ständigt utveckla och förbättra Hällefors vårdcentral där vi erbjuder en god och nära vård med patienten i fokus.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomgått läkarutbildning och klassas av Socialstyrelsen som underläkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård (är legitimerad läkare).

Du är trygg i din yrkesroll, har fokus på patientsäkerhet och har förmågan att fatta beslut på egen hand. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, framförallt förmåga till samarbete, en god kommunikation och vilja till utveckling. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete, där patienten är i fokus och dina etiska värderingar stämmer överens med den verksamhet vi bedriver.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Hällefors

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons