Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker/mekaniker Charlottendal Värmdö.

Underhållstekniker/mekaniker Charlottendal Värmdö.

TO Nacka/Värmdö · Värmdö · Ansök senast 30 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Keolis depå i Charlottendal på Värmdö söker vi nu dig som är mekaniker/fordonstekniker/reparatör med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb. Med dig i vår verkstad får vi trafiksäkra bussar där våra förare och resenärer känner sig trygga. Charlottendals bussdepå ligger bakom Värmdö marknad med goda bussförbindelser från Slussen med buss 474.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I Charlottendal kommer du jobba med ett bra gäng på en trivsam arbetsplats. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder. För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper.

Tjänsten är på heltid med individuell lön. Vår verksamhet är öppet dygnets alla timmar året runt. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt.

Som mekaniker/underhållstekniker behöver du ha
  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • Van användare av systemstöd
  • God datorvana
Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av bussar och tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. På Charlottendal som är en ny depå byggd 2016, finns nytt gym för dig att använda. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.

Kontaktperson

Underhållschef Stefan Holmberg 0855644845, stefan.holmberg@keolis.se

Rekryterare Birgitta Mårtensson 0851902287, birgitta.martensson@keolis.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TO Nacka/Värmdö

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Birgitta Mårtensson

0851902287

Dela jobbannonsen

Anmäl annons