Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker

Lantmännen Cerealia · Laholm

·

Ansök senast 16 maj (10 dagar kvar)

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Underhållstekniker med fokus på utveckling av vår produktionsenhet i Laholm.

På Cerealia i Laholm tillverkar vi upp emot 600 000 pannkakor per dygn, en spännande och utmanande produktion med många automationstekniska inslag

Det här kommer du att göra

Vår produktion består av en rad olika maskintyper och tekniska upplägg. Den har en hög automationsgrad med robotar, förpackningsmaskiner, transportband, rörsystem, pumpar och mycket annat. Vi tillverkar livsmedel och lever därför med höga hygienkrav och livsmedelssäkerhet som en stor del i vår vardag.

Vi strävar hela tiden efter att utmana oss själva till att bli en säkrare, effektivare och klimatvänligare produktionsanläggning och detta är något som är viktigt för oss. Därför söker vi nu dig med engagemang för utveckling och förbättring samt med praktiskt kunnande inom verkstad och underhåll.

Din uppgift hos oss kommer att bli att praktiskt tillverka, ändra, modifiera och förbättra i anläggningen samt att utreda, beställa och ta fram lösningar. Du kommer även vara engagerad i felsökning, reparation och andra underhållsrelaterade uppgifter.

Utöver det kommer du vara en självklar del i projektgrupper rörande tekniska förändringar, utredningar och förbättringar inom anläggningen. Ditt uppdrag kommer även rikta sig mot att utveckla processer, underhållssystem och dokumentation. Utöver underhållsteamet som du tillhör, kommer du även samverka mycket med produktionspersonal och produktionsledare.

Då denna tjänst är ny hos oss, kommer du kunna påverka och utveckla tjänsten.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:
  • Utbildning i underhållsteknik och arbete med livsmedelstillverkning är meriterande
  • Gedigen erfarenhet i mekanik och konstruktion
  • Erfarenhet och kunskap i underhållsarbete inom automatiserad produktion
  • Erfarenhet av tillverkning i metall, (meriterande inriktning mot livsmedelsindustri)
  • Baskunskaper i ritningsteknik, 3D CAD
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då dessa språk används dagligen
Du är:
  • Samarbetsorienterad och tycker om att vara del i och bidra till ett team
  • Ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och dess genomförande
  • Noggrann och kvalitetsmedveten
Du delar våra värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Ivan Flodgren (ansvarig rekryterare) på ivan.flodgren@lantmannen.com eller tel: 0730844981. Vi ser framemot din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lantmännen Cerealia

Placering

Laholm