Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker

TI Group Automotive Systems AB · Lidköping

·

Ansök senast 5 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en ansvarstagande person med ett stort intresse för teknik, drift, underhåll och service? För att trivas hos oss bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig, gillar problemlösning och är prestigelös.

Som Underhållstekniker hos oss arbetar du med förebyggande samt felavhjälpande underhåll i vår maskinpark samt produktionsutrustning. I arbetet ingår att genomföra diverse tekniska förbättrings och förändringsarbeten. Du kommer du dagligen utnyttja din tekniska kompetens och erfarenhet, vilket bidrar till en så säker och problemfri produktion som möjligt.

Till rollen som Underhållstekniker söker vi dig som är en ansvarstagande och självgående person, motiveras av möjligheten att få jobba med de övriga i Underhållsgruppen och supporta produktionen. En förutsättning för att lyckas i den här tjänsten är bred mekanisk och teknisk kompetens. Som person behöver du vara både prestigelös och lösningsorienterad samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta.

Krav är:
verkstadsteknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
erfarenhet från service alt underhållsarbete från Industrin
B-körkort
God datorvana

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TI Group Automotive Systems AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Fredrik Sjögren

0765409840