Underhållstekniker

NOLATO MEDITECH AB · Hörby

·

Ansök senast 11 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering.


ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta med förebyggande och akutunderhåll på våra monteringsmaskiner och dess kringutrustning så som förpackningsmaskiner, tryckutrustning, robotar m.m. Underhåll på vår fastighet kommer också förekomma där vi har en del kritisk utrustning för vår produktion t.ex. kompressorer för våra renrum.


Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsutrustning och robotar samt fastighetsanläggning. Meriterande är även om du tidigare har arbetat med formsprutningsutrustning men ett brinnande intresse för teknik tillsammans med en teknisk utbildning är för oss intressant där man utvecklas till att fylla vårt behov.

I denna roll har man stort eget ansvar och behöver ha ett stort driv i sitt arbete.

För att lyckas och trivas i rollen krävs framför allt att du har ett intresse för teknik och i synnerhet produktion. Du trivs med att arbeta nära produktionen, leverantörer och övriga avdelningar. Då vi tillverkar medicintekniska komponenter så är det viktigt att man har en god förmåga för dokumentering då mycket av det vi gör ska dokumenteras.

På avdelningen idag arbetar underhållstekniker, verktygstekniker samt verkstadstekniker. Nolato MediTech är en del av Nolato AB och har ca. 300 anställda.


Tjänsten är på heltid med placering i Hörby. Man kommer att arbeta dagtid där jourarbete kan förekomma.Intresserad

Vill Du veta mer, kontakta Underhållschef

Torbjörn Jonasson, +46 768 880088,

torbjorn.jonasson@nolato.comVi arbetar löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev till oss. Sista ansökningsdag är

2020-11-11. Din ansökan skickar du till: hr.meditech@nolato.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NOLATO MEDITECH AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Nolato Meditech AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Underhållstekniker Hörby i din ansökan