Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker till Stena Aluminium i Älmhult via Lernia Bemanning

Underhållstekniker till Stena Aluminium i Älmhult via Lernia Bemanning

Lernia · Älmhult · Ansök senast 26 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ledigt jobb som underhållstekniker på Stena Aluminium i Älmhult!
Uppdraget börjar som en inhyrning via Lernia Bemanning.


Din roll
Du blir en viktig del av teamet med underhållstekniker som tillsammans arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll av utrustningen i Stena Aluminiums produktionsanläggning. Främst kommer du att arbeta med avhjälpande underhåll där du utgör det första kontaktskiktet mellan produktion och underhåll. Arbetsuppgifterna består av att identifiera kvarvarande ärenden från föregående skift och att sedan avhjälpa dessa, eller eskalera vid behov.

Arbetstiden är i dagsläget 3-skift där du jobbar förmiddag, eftermiddag och helg följt av en frivecka.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en verkstadsutbildning, alternativt att du har tidigare erfarenhet av underhållsarbete och arbete med förebyggande underhållsinsatser. Vi ser gärna att du har kunskap inom ett eller fler av nedanstående områden:
  • Hydraulik,
  • Svetsning,
  • Maskinbearbetning,
  • Styr- och reglerteknik
Hos Lernia och på Stena Aluminium kommer säkerheten alltid först och vi söker dig som har ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Som person är du självgående och driven, med en förmåga att se när saker behöver göras. För att kunna hantera de olika utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, ha ett stort intresse för teknik och en förmåga att prioritera i dina arbetsuppgifter vid akuta händelser. Vi ser det som en självklarhet att du har lätt för att samarbeta med andra, samt att du trivs med att arbeta både självständigt och i ett team.

Vad kan Stena Aluminium erbjuda dig?
Stena Aluminium är en del av Stena Metallkoncernen, en familjeägd koncern, som har ett långsiktigt perspektiv på människor, miljö och kunskap. Vi strävar efter att göra vår verksamhet så hållbar som möjligt för att skydda vår gemensamma miljö. Vår underhållsavdelning har en spännande utvecklingsresa framför sig som innebär att vi går mot ett mer proaktivt och förebyggande arbetssätt. Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter. Här finns goda möjligheter att utvecklas och du bidrar med ditt eget driv. Vi stöttar dig längs vägen. Vi tror på att varje lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer.


Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstidsanställning med ambition om övergång till kund.
3-skift, du jobbar förmiddag, eftermiddag och helg följt av en frivecka.
Älmhult

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag!
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Älmhult

Dela jobbannonsen

Anmäl annons