Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker till SSI Schäfer i Eskilstuna

Underhållstekniker till SSI Schäfer i Eskilstuna

Randstad · Strängnäs · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Som underhållstekniker kommer du få arbeta med senaste tekniken inom logistiklösningar, robotar och automation. Du är ansvarig för det dagliga underhållsarbetet i verksamheten. Rollen är teknisk och kommer att innebära att man är en del av ett team som stödjer serviceteknikerna i komplexa frågor. 

Vill du vara med och driva Europas största automatiserade lager? Vi på SSI Schäfer fortsätter att anställa kollegor till vårt team i Eskilstuna. Tillsammans med Coop sätter vi upp en unik arbetsplats som är Europas största och modernaste automatiserade lager.  Coops logistiketablering vann nyligen första pris som  Årets logistiketablering 2022 .

Sök tjänsten enkelt utan CV eller personligt brev. Sök tjänsten senast 2023-02-25
För information: 
Åsa Malmqvist, asa.malmqvist@randstad.se  
Kajsa Björkman, kajsa.bjorkman@randstad.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

Som underhållstekniker arbetar du med den senaste tekniken både i team och självständigt, du utför underhåll, felsökningar, reparationer och förbättringsuppdateringar på maskiner och robotar. Du arbetar också med att övervaka automatiseringsprocessen och vidta förebyggande och korrigerande åtgärder för att hålla systemet igång på högsta möjliga nivå. 

Vidare i rollen ansvarar du för att:
  • Återställa och starta om det automatiserade systemet
  • Se till att alla aktiviteter som utförs görs på ett säkert sätt, i linje med lagstiftning och platsriskbedömningar
  • Samarbeta med serviceteknikerna

För att få rätt förutsättningar i rollen så kommer du att få introduktion och utbildning i SSI Schäfers system som har en unik design och är prisbelönt. 
Som medarbetare på SSI Schäfer får du jobba med ny teknik, ta mycket eget ansvar och en personlig utveckling. Vi har kollektivavtal.

Kvalifikationer

Du har:
  • Gymnasium och gärna relevant teknisk utbildning
  • Erfarenhet  av kranar, kunskaper inom automation och/eller mekanik eller elteknik
  • Erfarenhet av arbete med underhåll, elektriskt eller mekaniskt
  • Datakunskaper – Basic MS Excel, MS Word
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
Du älskar att lösa problem och är serviceminded med högt kvalitetstänk. Du gillar teamarbete, men även att arbeta självständigt. I ditt arbete är du noggrann både med tekniska uppgifter och efterföljande dokumentation. Du kan ta initiativ, ge förbättringsförslag och har ett stort intresse för verksamheten då SSI Schäfer har ett uttalat mål att ständigt förbättras och utvecklas. 

Om företaget

SSI Schäfer är en världsledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, lager- och logistiklösningar. Vi har runt 70 dotterbolag och 7 produktionsanläggningar över hela världen, där vi utvecklar innovativa koncept och kundanpassade lösningar för våra kunders olika unika utmaningar. Med vår egna breda produktportfölj av allt från manuella till automatiserade lösningar, IT och mjukvara formar vi intralogistikens framtid. Think Tomorrow. Att tänka långsiktigt och bortom det självklara, att vara en långsiktig partner för kunder och anställda – det är de egenskaper som förkroppsligar vårt företags DNA.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons