Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker till Scania IM

SCANIA CV AB · Södertälje · Ansök senast 4 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

På Scania Industrial Maintenance AB, söker vi nu flera Underhållstekniker och Industrielektriker till våra underhållsavdelningar.

Du blir en viktig del av ett engagerat team bestående av underhållstekniker, specialister, planerare och beredare som tillsammans arbetar med att utföra arbetsordrar både avhjälpande, förebyggande och förbättrande, inom ert område. Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att arbeta med akutservice, felsökning, utbildning av operatörer, förebyggande underhåll och uppstart av nya maskiner.

Vad erbjuder vi dig
Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till stor teknisk utveckling. Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är det här du
Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta inom el, hydraulik, felsökning, mekanik och styrsystem såsom Heidenhain, Siemens, Fanuc och/eller Mitsubishi styrsystem. Minst 3 års tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är ett krav. Du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och drivkraft.

För att trivas i rollen som underhållstekniker ser vi gärna att du är en skicklig, analytisk och målmedveten problemlösare. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare tjänst. Tjänsten är baserad i Södertälje.

Kontakt
För frågor om tjänsten kan du kontakta Alexander Kazantsev, Underhållsledare tfn 073-8018929.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 30 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons