Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker till industrin

Clockwork · Uppsala · Ansök senast 8 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta och utvecklas i ett spännande företag? Har du stort intresse för underhållsarbete i industriell miljö? Vi söker nu för våra kunders räkning underhållstekniker. Det är fler uppdrag hos olika kunder annonsen riktar sig emot.

Som underhållstekniker kommer du att utföra förebyggande och akuta underhållsarbeten. Ditt arbete innefattar både systematiskt och teknisk felsökning. Dina arbetsuppgifter varierar från finmekaniskt till grovmekaniskt arbete, arbete med programvara och reparation av olika typer av maskiner. Du jobbar nära produktionspersonalen samt övriga kollegor inom underhåll.

Arbetstiden är främst dagtid men skift kan förekomma vilket du behöver vara öppen för. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kundföretaget. Uppdraget startar enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt, och sträcker sig i sex månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kundföretaget. Uppdragen är förlagda i Gävle och Tierp.

Din profil

Du som person är framåt, flexibel och ansvarsfull. För att lyckas i rollen som underhållstekniker har du god samarbetsförmåga, sinne för struktur och tycker om utmaningar. Vi tror att du är tekniskt kunnig och intresserad av problemlösning.

Du har gymnasieutbildning inom industri eller liknande teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom tillverkande industri, du har god processkännedom och behärskar olika arbetsmetoder som svetsning, montering och reparation. Det är meriterande om du har kompetens inom områden som underhåll, service, mekanik och maskinteknik.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2021-08-30. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Rebecca Nätfalk 070-8215311. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Rebecca Nätfalk

0708215311

Dela jobbannonsen

Anmäl annons