Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker sökes till Torsåsen/guldfågeln, sommarjobb!

Underhållstekniker sökes till Torsåsen/guldfågeln, sommarjobb!

Lernia · Falkenberg · Ansök senast 30 juni (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Underhållstekniker sökes till Torsåsen/guldfågeln, sommarjobb!

Vill du känna att du att du har ett betydelsefullt jobb och gör skillnad? Här är en möjlighet att få jobba som tekniker anläggning i Falkenberg tillsammans med trevliga kollegor!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor i teamet stöttar du som underhållstekniker fabrikens produktionslinjer. Ni arbetar med att planera, genomföra och följa upp förebyggande och avhjälpande underhåll. Via ett underhållssystem får ni era beställningar från produktionen och detta kan handla om att exempelvis felsöka maskiner/processer, byta komponenter eller installera maskiner och ny utrustning.

Formell kompetens
  • Goda tekniska/mekaniska kunskaper genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Praktisk utbildning och intresse för teknik
  • Processkunskaper
  • Goda datakunskaper
  • Ett krav är att du har körkort.
Meriterande
  • Erfarenhet av underhållsarbete
  • kunskaper i styr- och reglerteknik samt pneumatik
  • Kunskap inom LEAN
Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan jobba självständigt och som har sinne för teknik. Du behöver kunna hantera flera pågående arbetsuppgifter på ett snabbt, strukturerat och noggrant sätt. Då gruppen är liten och har ett stort ansvar är det också viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och i nära samarbete med dina kolleger.

Din utbildningsbakgrund kan vara teknisk eller bygg och anläggnings gymnasieutbildning för arbete inom reparation och underhåll. Du bör ha några års praktisk erfarenhet av tekniskt underhållsarbete. Du uttrycker dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Kunden huvudsakliga semesterperiod infaller under juni till augusti, men din anställning kan kommer att påbörjas tidigare än juni och avslutas senare än augusti. Därav finns det chans att börja omgående enligt överenskommelse.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag ! Vi kommer att rekrytera sommarjobbare löpande med tillträde och anställningsperiod enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Falkenberg

Dela jobbannonsen