Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker inom el

Carlsberg Sverige AB · Falkenberg · Ansök senast 21 mars

Heltid · Vikariat

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort intresse för teknik och gillar att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll? Trivs du i ett omväxlande och utvecklande arbete där du får utmanas och växa kontinuerligt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Carlsberg erbjuder nu en tjänst som tekniker med inriktning på el inom vår underhållsorganisation. Arbetet som tekniker innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter där vi jobbar både med akut avhjälpande underhåll samt planerat förebyggande underhåll för att säkerställa så stabil drift som möjligt i vår utrustning. Som tekniker kommer du att ingå i en verksamhet som arbetar med målet att leverera och utveckla Sveriges i särklass bästa underhåll. Vi har en fullt automatiserad process vilket gör att vi inom underhållsorganisationen har ett E2E ansvar där vi är uppdelade i två team. Denna tjänsten kommer ha en övervägande focus mot vår automatiserade lagerverksamhet men även supportera mot övriga delar inom fabriken vid behov. Tjänsten är ett vikariat på heltid med arbetstid dagtid/skift. Vikariatet tillträds enligt överenskommelse fram till 31 december 2021.

Vad vi önskar av dig
Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el eller motsvarande och med en stor vilja av att ta nästa steg i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av avhjälpande underhåll inom industri. Vi ser det som en tillgång om du har erfarenhet av felsökning och kanske t.om. programmering i PLC-system, så som Siemens och Mitsubishi. Som underhållstekniker har du många olika kontaktytor inom Carlsberg vilket ställer krav på din sociala kompetens och kommunikationsförmåga. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska men gärna även goda kunskaper i engelska.

För att trivas i rollen som Underhållstekniker ser vi gärna att du är en flexibel och målmedveten problemlösare. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Som person har du hög arbetskapacitet och drivs av att arbeta lösningsorienterat och i ett högt tempo. Vårt bryggeri befinner sig nu i en intensiv förändringsresa vilket ställer krav på flexibilitet och målmedvetenhet. Vi tror även att nyfikenhet och engagemang bidrar till att trivas i rollen som underhållstekniker hos oss. Höghöjdsarbete förekommer upp till max 20m samt arbete inom slutna utrymmen vilket gör att du måste känna dig bekväm med detta för att trivas i rollen. Arbeten utförs både enskilt och i grupp och det är viktigt att du kan ta egna initiativ och bidrar på ett bra sätt till att nå våra mål.

Skicka in din ansökan redan idag!
Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta oss via mail: rekrytering@carlsberg.se. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att vikariatet låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2021-03-21. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carlsberg Sverige AB

Placering

Falkenberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons