Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållstekniker - eftermiddagsskift

Bosch Thermoteknik AB · Tranås · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 820 medarbetare och utgör en del av den stora Boschkoncernen som består av cirka 409 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.


Jobbeskrivning

Underhållsavdelningen utgör en viktig del för att vi ska kunna uppnå en god och effektiv produktion. Avdelningen kommer att utvecklas ytterligare under 2023 och därmed söker vi underhållstekniker som vill vara med på vår tillväxtsresa.

Vi söker dig som vill och kan arbeta eftermiddagsskift mån-tor 14.00-00.00. Jour och beredskap kan förekomma.

I rollen som underhållstekniker arbetar du med underhåll inom både logistik och produktion. Arbetet består av varierande uppdrag där den huvudsakliga uppgiften är att förbättra och utveckla befintliga processer och flöden här i Tranås. Du ansvarar för att återkoppla om arbetet är färdigt alternativt informerar om vilka åtgärder som kvarstår. Samtidigt som du bidrar med idéer, problemlösning och tar egna initiativ så är det av stor vikt att du följer beslut och deadlines samt flaggar i tid vid eventuella problem.


Kravspecifikation

Eftersom behovet styr vad som ska utföras krävs det att du är flexibel och har en god initiativförmåga. Att kunna känna av vad som behöver prioriteras är en viktig egenskap i denna roll. Som underhållstekniker samarbetar du med olika personer, inom olika avdelningar. Du är därmed en person som är serviceinriktad, villig att lära dig nya saker och som har en god samarbetsförmåga. Givetvis gillar du tekniska lösningar och att utveckla dessa för att förbättra flöden eller produktionsprocesser.

Truckkort och elkunskaper är meriterande för tjänsten.


Ytterligare information

På Bosch bryr vi oss, om dig, vår verksamhet och vår miljö. Vårt löfte till våra medarbetare är bergfast. Vi växer tillsammans i otaliga roller, positioner och möjligheter och vi är intresserade av att utveckla "hela dig" - För livet handlar om balans.

På Bosch firar vi dig. Det är våra medarbetare som gör oss anmärkningsvärda. Därför kompenserar vi ditt bidrag med konkurrenskraftiga lönepaket, attraktiva förmåner, tjänstepension, flextid, smart work, friskvård och ett uppriktigt "tack". Vår framgång är din framgång. Låt oss fira tillsammans.

På Bosch förstår vi att alla har sitt eget fokus i livet, oavsett om det handlar om nya yrkesmässiga utmaningar, utbildning och utveckling eller mer tid för familj, vänner och fritidsintressen. Vad dina mål än är så är vi flexibla. Låt oss hitta en balans.

På Bosch tror vi att alla är olika och det är det vi älskar. Låt dig inspireras av en samarbetsvillig, öppen, respektfull och pålitlig arbetsplats där du kan vara dig själv och berikas av perspektiven från vår gemenskap runt om i världen.

Gå med och känn skillnaden. #LikeABosch

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2023-02-15.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder vänligen telefonsamtal. Du får information om rekryteringen via systemet.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bosch Thermoteknik AB

Placering

Tranås

Kontaktperson

Bosch Thermoteknik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons