Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållsmekaniker

J G Anderssons söner AB · Tingsryd · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänsten

Som underhållsmekaniker hos oss kommer du att tillhöra vår verkstadsenhet som består av ett team med sex underhållsmekaniker och en arbetsledare.

Du kommer att arbeta med olika former av underhåll. Både förebyggande, felsökning och reparation inom hela produktionen. Din roll är också viktig vid installation eller byte av utrustning samt för att säkerställa en stabil, effektiv och säker drift.

Dina ordinarie arbetstider är dagarbete måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom industri och/ eller tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och svetsarbete samt god kännedom om maskinelement inom processindustrin. Erfarenhet av liknande arbete inom sågverk eller annan liknande industri är meriterande.

Som person är du lyhörd, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är ordningsam, strukturerad och metodisk i ditt arbete. Du är självständig och bra på att ta initiativ till handling. Du har ett positivt, lösningsorienterat och engagerat förhållningssätt och drivs av att serva och hjälpa dina kollegor samt av att arbeta med ständiga förbättringar. Du behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift.

Om oss

J G Anderssons Söner AB är ett privatägt sågverk med tradition inom tillverkning och försäljning av sågade och förädlade trävaror av hög kvalitet. Bolaget ingår i en familjeägd koncern beståendes av fyra bolag med totalt ca 160 medarbetare. Vi omsätter totalt ca 1 miljard kronor och producerar 250 000 m³ sågat virke per år som huvudsakligen levereras via återförsäljare till industrier och byggarbetsplatser runt om i Sverige och Europa. Sågverket startades 1928 och drivs idag av fjärde generationen Andersson. Vi omfattas av kollektivavtal.

Vi är ett stabilt och växande företag som strävar efter en långsiktig och hållbar utveckling av verksamheten. Vi vill behålla känslan av att vara det ”lilla företaget” där vi arbetar tillsammans, beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och känna delaktighet är stor. Din kunskap, ditt engagemang och din vilja att vara med och bidra till att utveckla verksamheten är viktig för oss! Kanske är du en av våra nya medarbetare!?

Om ovanstående låter som något som skulle passa dig, tveka inte att söka tjänsten eller ringa om du har frågor.

OBS: Vi tillämpar löpande urval och kan därför komma att kalla till intervju under pågående ansökningstid. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

J G Anderssons söner AB

Placering

Tingsryd

Kontaktperson

J.G. Anderssons Söner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons