Underhållsmekaniker

RC Lasercutting AB · Kävlinge

·

Ansök senast 16 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? Då är vi arbetsplatsen som passar dig. Vi behöver utöka vår verksamhet med ytterligare en underhållstekniker/mekaniker som kommer att bli en del av vårt team. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med en mängd varierande och inspirerande arbetsuppgifter i spännande och stimulerande miljöer och därmed få möjlighet att fördjupa samt bredda din kompetens.


Din uppgift som underhållstekniker/mekaniker är att arbeta med både förebyggande samt akuta insatser. Du arbetar kontinuerligt och frekvent med underhåll av maskinerna, då du felsöker samt åtgärdar eventuella problem. De flesta maskiner vi arbetar med är finmekaniska och automatiserade produktionslinjer. Du arbetar i team, tätt tillsammans med maskinoperatörer, arbetsledare, elektriker och andar underhållstekniker/mekaniker.


Tjänsten passar för dig som har arbetat minst två år med att underhålla , serva samt reparera maskiner inom livsmedelsindustrin. Det är en fördel om du har arbetat med fokus inom pneumatik, automation, servomotorer, datastyrda maskiner samt förebyggande underhåll. Du har god förmåga att självständigt lösa uppkomna problem och du arbetar kontinuerligt proaktivt med underhåll. Det är en fördel om du dessutom har arbetat med helautomatiserade maskiner tidigare och har en inblick samt kännedom i förhållande till elektronik. För att axla rollen krävs det att du har ett stort intresse för maskiner och förstår logiken bakom dem. Då viss tillverkning förekommer på arbetsplatsen är det till fördel om du behärskar svets. De medarbetare som vi eftersöker kommer i huvudsak att arbeta i Malmöregionen med omnejd.


Personliga egenskaper


Som person är du noggrann, ansvarstagande och fokuserad. Du har en positiv inställning till arbete och tycker om att arbeta självständigt såväl som i grupp. Viktigt att du är flexibel samt stresstålig, då arbetet ibland kräver att du förhåller dig i den föränderliga arbetsmiljö som du arbetar i.


Om oss


RC Lasercutting AB är ett industritekniskt företag som erbjuder tjänster inom service/underhåll, ståltillverkning samt legoplåttillverkning. Vi arbetar även gentemot den privata marknaden utifrån kundens önskemål. Vi utför laserskärning/tillverkning och arbetar med teknisk design. Vi som arbetar här har gedigen erfarenhet av industriservicearbeten, ståltillverkning, design, legotillverkning och montage. Vi arbetar med kundens önskemål och behov i fokus och fungerar som den givna helhetspartnern. Kvalitet och professionalism är våra ledord. V i strävar efter att kunden ska vara nöjd och känna sig trygg med våra arbeten. Vi värnar våra medarbetare och strävar efter att erbjuda en utvecklande samt stimulerande arbetsmiljö.


Välkommen in med din ansökan!Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RC Lasercutting AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

RC Lasercutting AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Underhållsmekaniker i din ansökan