Underhållsmekaniker till Hasopor

Hasopor · Askersund

·

Ansök senast 28 feb. (2 dagar kvar)

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker säkerställer du produktionen genom såväl förebyggande-, förbättrande- och avhjälpande underhåll av maskinparken.
Du är ett stöd vid installationer och vid om- och nykonstruktioner samt deltar aktivt i planering och beredning av både underhålls- och projektarbeten och ansvarar själv för mindre projekt. Du sköter dina arbetsorder i vårt underhållssystem där vi också skapar och uppdaterar mallar för vårt förebyggande underhåll.
I rollen ingår att aktivt utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet samt att arbeta för att utveckla metoder så att arbetet genomförs säkert och effektivt med korrekta riskbedömningar.

Din profil

Vi ser gärna att vår sökande tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, trivs med att arbeta strukturerat och ser möjligheter i stället för problem. Du är bra på att självständigt hitta lösningar på situationer som uppstår och tar initiativ till förbättringar och effektiviseringar inom det egna arbetsområdet.
Ett högt säkerhetsfokus är viktigt samt att du som person är serviceinriktad och uppriktig samt lägger stort värde vid en levande dialog. Du har förståelse och förmåga att utföra systematiskt förbättringsarbete och är van vid att lösa akuta problem tillsammans med andra och ensam.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Relevant teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet från flera års arbetslivserfarenhet
Meriterande kompetenser
  • Erfarenhet av hydraulik och pneumatik
  • Mobila arbetsplattformar
  • Truckkort
  • Certifikat Heta arbeten
  • Erfarenhet svets, framförallt TIG
Ansökningsförfarande

Skicka in din ansökan redan idag! Då urval sker löpande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se.

Du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.skill.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hasopor

Placering

Askersund