Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållsmekaniker Arla - Götene

Arla Foods · Götene · Ansök senast 2 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vårt mejeri i Götene söker vi nu flera underhållsmekaniker till lager & förpackning ost. I rollen som mekaniker kommer du att arbeta med planerat och akut underhåll samt problemlösning och förbättringsarbete.

Vad innebär rollen?

I rollen som Underhållstekniker på Arla kommer du att jobba med både förebyggande underhåll och akut underhåll. Tjänsten omfattar också förbättrande underhåll där du kommer att vara en viktig kugge för att vara med och finna och genomföra bra lösningar som gör att vi får en driftsäkrare anläggning.

Du kommer att ingå i underhållsteamet, och rapportera till TeamLeader Underhåll Warehouse.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid men eftermiddagsveckor och schemalagd beredskapstjänstgöring på natt och helg ingår i schemat. Eftersom schemalagd beredskapstjänstgöring ingår måste du bo i närheten av Götene.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av service och underhåll eller utbildning inom drift- och underhållstekniker. Erfarenhet av underhåll inom livsmedelsindustrin är meriterande. Arbetsuppgifterna i huvudsak är att utföra felsökning, genomföra reparationer och arbeta med förebyggande underhåll.
Vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta. Här blir du som underhållsmekaniker en viktig resurs. Du får också räkna med att delta i projekt- och installationsarbeten. Som underhållsmekaniker har du även ansvar för att upprätta och uppdatera dokumentation i samband med olika åtgärder.

Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera, och i samverkan med andra våga tänka nytt. Du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor och självständigt. För att trivas i rollen som underhållsmekaniker behöver du även ha viljan att hela tiden fortsätta utvecklas, ha fokus på lösningar, ha initiativförmåga och vara flexibel.

Att arbeta inom underhållsavdelningen kräver att du är serviceinriktad och kan kommunicera och förklara samt dela med dig av dina kunskaper till arbetskamraterna samt att handleda och utbilda produktionspersonalen så de själva kan hantera utrustningen på bästa sätt.

Du kommer även att ställas inför nya problem ibland där din självständiga hållning, initiativförmåga och kreativitet är viktiga faktorer för att lyckas.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-12-05. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta TeamLeader: Roger Abelsson tel. 070-261 27 45,

Facklig kontaktperson LIVS: Kjell Pedersen, tel. 070-261 27 40.

När du skapar din profil blir du ombedd att ange vem din ansökan kan vara synlig för. Vi rekommenderar att du väljer "Endast Arla rekryteringskonsulter i mitt hemland" eller "Alla rekryteringskonsulter i alla länder världen över". Anledningen till detta är att vårat rekryteringsteam ska kunna flytta din ansökan mellan avdelningar inom anläggningen.

We have a purpose for Good

At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?

Ref.: 75415

#LI-DNI

#pob

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Arla Foods

Placering

Götene

Dela jobbannonsen

Anmäl annons