Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållskonstruktör till värmepumpskontoret

Skill · Finspång · Ansök senast 30 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Siemens Energy behöver förstärkning på konstruktions avdelningen omgående, just nu håller Siemens Energy nämligen på att lansera en ny sorts värmepump! Vill du vara med på dess utvecklingsresa? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Värmepumpskontoret på Siemens Energy i Finspång arbetar främst med säljstöd och teknisk support för deras olika modeller av värmepumpar, samt ansvar för att utveckla servicekoncept både för nya och gamla värmepumpar. Organisationen är liten vilket innebär att man får driva sina egna projekt och därmed ta stort ansvar. Som underhållskonstruktör medverkar du som tekniskt ansvarig i projekt och i förbättringsarbete samt ansvarar för framtagning av tekniskt underlag som ingår i utvecklingsprojekt av Service koncept.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som underhållskonstruktör skall du ha ett eget driv då arbetsuppgifter hänger på din framdrift. Du ska kunna samarbeta i olika projektformer med våra konstruktörer, säljare, projektledare, fältservice eller i utvecklingsprojekt samt kunna arbeta självständigt. God förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med: - Turbindokumentation - Jobbat med anläggningar med roterande utrustning tex. värmepumpar, gasturbiner eller ångturbiner. - Kunna läsa och förstå ritningar. - Erfarenhet att jobba med PLM - Det är en fördel om du är intresserad och insatt i värmepumpteknologin. - Du har erfarenhet av att ha läst turbin B-specar från Finspångsproducerade turbiner är meriterande men inget krav - Erfarenhet att jobba med CAD är också meriterande men inget krav

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Jennilie Ekström, jennilie.ekstrom@skill.se Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skill

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons