Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållsingenjör

Stockholm Vatten AB · Stockholm

·

Ansök senast 22 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi levererar dricksvatten och avleder avloppsvatten för 1,5 miljoner kunder varje dag, detta genom ett effektivt underhållsarbete där vi säkerställer driften av våra anläggningar Vi arbetar långsiktigt i en verksamhet där leverans och säkerhet prioriteras främst. Enheten består idag av 30 medarbetare och har tre sektioner samt en central grupp, där denna tjänst är placerad, som har planering och förbättrande underhåll som uppdrag.

Ditt uppdrag

Som underhållsingenjör har du ansvar för att samordna, planera och bereda det förebyggande underhållet som utförs av extern entreprenör inom avloppsrening. Du leder och genomför själv mindre underhållsprojekt "FUA" enligt projektmodell samt är deltagare vid större projekt och slutbesiktningar.

Tycker du att det vore roligt att:
  • Ansvara för att samordna underhållsplanen inom avloppsrening med övriga enheter och sektioner och lyfta den till övergripande anläggningsplan.
  • Ansvara för underhållsplanen i underhållssystemet API-PRO och vara lokal superanvändare.
  • Analysera och aktivt verka för att minska de externa kostnaderna och öka antalet arbeten i egen regi genom att optimera användandet av enhetens personalresurser.
  • Arbeta med att följa upp nyckeltal inom enheten och ansvara för att rapportera det i system och till ledningsgrupp.
  • Upprätthålla och skapa rutiner.
  • Samverka operativt med produktion och samordnare maskin- el och
instrument.
  • Bevaka teknikutvecklingen på marknaden och lämna förslag till förbättringar.
Vill du tillsammans med processledare och maskiningenjörer:
  • Förvalta och utveckla lång- och kortsiktiga FU planer inom avloppsrening.
  • Genomföra årlig underhållsrevision.
  • Utföra objektsanalyser i underhållssystemet API-PRO och redovisa resultat och slutsatser.
Gillar du att jobba mot uppsatta mål och att utveckla verksamheter? Då är det dig vi söker!

Vi ser fram emot nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även kompetensutveckling, goda anställningsförmåner, friskvårdsbidrag, gym på området, och bra flextidsvillkor

Din profil

Du har relevant ingenjörsutbildning och flerårig yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet samt verksamhetsutvecklingsarbete. Vi ser att du har 1-3 år projektledarerfarenhet samt teknisk erfarenhet inom process och/eller maskinområdet. Arbetet kräver god datorvana och förutsätter hög kunskap om underhållsteknik. Meriterande med kurser inom underhållsutveckling, maskin, arbetsorganisation och ledarskap. Då arbetet är rörligt krävs också B-körkort.

För att lyckas i rollen krävs att du är har god samarbetsförmåga samt att du drivs av att utveckla underhållsverksamheten och komma med förslag på lösningar. Du är analytisk, metodisk och resultatinriktad samt har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare har du ett högt säkerhetstänk, är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Conny Ohlson, på telefon 08-522 120 00. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten senast den 22 januari 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Mer om oss

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm Vatten AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Conny Ohlson

08-522 120 00