Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållsingenjör med fastighetsansvar

Underhållsingenjör med fastighetsansvar

Maxkompetens · Karlshamn · Ansök senast 26 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Underhållsingenjör med fastighetsansvar, Karlshamn Energi Vatten

Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Karlshamn Energi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

I denna nyinrättade tjänst kommer du att utveckla och utforma grundstrukturen i ett helt nytt underhållssystem samt samordna och implementera underhållssystemet i den dagliga verksamheten. Du kommer att ansvara för att upprätta och uppdatera underhållsplaner på 1-10 års sikt och du verkar för ett ändamålsenligt, löpande och förebyggande underhåll. Arbete med analyser av tekniska fel och störningar samt framtagande av underlag till förbättringar av utrustning och arbetsmetoder ingår också i din tjänst. Vidare mäter du och följer upp KPI:er för underhåll samt följer kostnad och besparing. Du driver också förbättringar och leder projekt för optimering av anläggningarnas tekniska tillgänglighet.

Ovan utgör större delen av din tjänst och utöver detta har du också ett fastighetsansvar över fastigheter/anläggningar inom VA. Du tar ett övergripande ansvar för underhåll såväl invändigt som utvändigt samt runt omkring anläggningarna. Du initierar och planerar åtgärder, säkerställer att tjänster som behövs är upphandlade, driver de projekt som genomförs samt budgeterar och dokumenterar framtida underhållsbehov.

Vi erbjuder dig

Du kommer ha en central roll, med hög grad av påverkan, för det operativa och strategiska underhållsarbetet. Du arbetar nära produktionsledning, underhållsteknik, processteknik m fl. Vidare ingår du i arbetsgruppen för Planering & Utveckling samt rapporterar till Affärsområdeschef Vatten. Denna tjänst är nyinrättad vilket ger dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Karlshamn Energi Vatten ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk där rollens betydelse är stor. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver utveckling av dricksvattenförsörjning. Ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö, sin personal och sina slutkunder genomsyrar hela verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning maskin och underhåll eller annan likvärdig kompetens. Du har några års erfarenhet av arbete som underhållsingenjör eller tekniker i en process- eller tillverkande industri. Dina kunskaper inom underhållsutveckling är goda och vi ser gärna att du har erfarenhet av att införa underhållssystem i en verksamhet. Du har goda kunskaper inom el och automation. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. B-körkort är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din personlighet

Som person behöver du vara fokuserad och ha ett sinne för att strukturera problem, prioritera samt genomföra lösningar. Du är positiv, engagerad och resultatorienterad samt har förmåga att omsätta teori i praktik. Din förmåga att effektivt hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar är mycket god. Din drivkraft och din trygghet gör att du på ett naturligt sätt tar det ledande ansvaret i underhålls- och förbättringsprojekten.

Kontaktperson och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80. Ansökan tas emot via vår hemsida, www.maxkompetens.se senast ansökningsdag är den 18 nov 2020.

Mer om karlshamn energi

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 95 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons