Underhållselektriker med Automationserfarenhet

Underhållselektriker med Automationserfarenhet

MEJERIET I FALKENBERG · Falkenberg · Ansök senast 31 aug. (38 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bli del av ett framgångsrikt och sammansvetsat underhållsgäng som tillsammans och med högt engagemang ständigt utvecklar underhållsarbetet på Arlas mejeri i Falkenberg?

Har du ett tekniskt intresse och en bakgrund som industrielektriker med inriktning automation kan du vara vår nya kollega i vår fortsatta resa att värna om vår goda kultur av samarbete där vi ställer upp för varandra och delar med oss av kompetens.

Just nu söker vi en lagspelare med el- och automations- bakgrund, är du intresserad så kan vi erbjuda ett omväxlande arbete med goda möjligheter till yrkesmässig utveckling i ett gäng med hög kompetens.

Vad innebär rollen?

Som Industrielektriker arbetar du med ett stort fokus på driftsäkerheten i mejeriet, både med förebyggande underhåll, akut problemlösning och projekt. Du kommer främst jobba med vår processutrustning men även installationsarbeten förekommer. Arbetsuppgifterna löser man både i grupp men även självständigt så det är viktigt att du gillar utmaningar, har ett logiskt och metodiskt tänkande samtidigt som du alltid sätter säkerheten främst.

Arbetet sker dagtid med återkommande beredskap vilket kräver att du som söker kan möta vår inställelsetid på 1h.

Delar som ingår i arbetsuppgifterna är

· Löpande och förebyggande underhåll

· Felsökning och Reparationer

· Inspektioner och funktionskontroller

· Registrera alla arbeten som utförs i vårt UH system (SAP)

· Delta i möten för ständiga förbättringar, riskanalyser och grundorsaksanalyser

· Hantera och utveckla PLC-system i våra automatiserade processer.

Grundläggande krav för tjänsten

· Utbildad elektriker med några års arbetslivserfarenhet som automationselektriker.

· Utbildning och erfarenhet av felsökning inom el

· Kunskaper inom automation och PLC samt kretsschemaläsning

· Erfarenhet från arbete med spänning över 50 volt

· Behärska svenska och engelska i tal och skrift

· Datorvana (vana att arbeta med Office-paket)

· B-körkort

Meriterande

· Praktisk yrkeserfarenhet av automation och PLC styrsystem så som Siemens S7.

· Praktisk yrkeserfarenhet av underhålls- och reparationsarbeten av industrimaskiner.

· Praktisk yrkeserfarenhet av installation och skåpsbyggnation

· Tidigare erfarenhet av arbete i underhållssystem, så som SAP

· Praktisk erfarenhet av LEAN-arbete

Vem är du?

Då förbättringsarbete utgör en betydande del av arbetet behöver du vara kreativ och flexibel i ditt sätt att tänka och agera. Vidare krävs även att du är strukturerad, systematisk och ordningsam.

Att jobba i team är för dig lika naturligt som att arbeta självständigt och ta egna initiativ och du arbetar prestigelöst. Mejeriets kärnvärden är Agera Ansvarsfullt, Respekt, Engagemang, Positivt bemötande och TILLSAMMANS, dessa värderingar har du självklart i ryggraden.

I ”Team Keso” värdesätter vi hög samarbetsförmåga, lösningsorienterad attityd och respekt för andra och vår säkerhet är alltid viktigast och envars ansvar.


Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Falkenberg mejeri är Europas största Cottage Cheese mejeri och dina framtida kollegor har alla ett högt engagemang och resultatfokus. På mejeriet uppnår vi alltid våra arbetsresultat tillsammans, bl. a nådde vi nyligen en all-time-low nivå på 7% akuta underhållsåtgärder, genom att successivt bygga bort grundorsaker -tillsammans.


Ansökan och kontakt

Vi kommer endast att hantera ansökningar via vår webbplats och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Välkommen att kontakta Michael Hermansson på telefon 070-692 16 05 michael.hermansson@arlafoods.com för mer information om tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MEJERIET I FALKENBERG

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Arla Foods AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons