Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållschef till Emballator i Ulricehamn

Underhållschef till Emballator i Ulricehamn

Randstad · Ulricehamn · Ansök senast 21 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Har du en bred teknisk kompetens och ett starkt ledarskap? Drivs du av att utveckla team och driva förbättringsprocesser? Vi söker nu en engagerad och målinriktad Underhållschef till Emballator med ansvar för service och underhåll. 

Företaget befinner sig mitt i en stor förändringsresa som genomförs inom hela organisationen där service och underhåll nu utvecklas till att bli en integrerad, intern serviceorganisation. Avdelningen består av tolv medarbetare som bedriver både avhjälpande och förebyggande underhåll inom produktion och fastighet för att säkerställa en hög standard på maskiner och anläggningen. 

Ansvarsområden

I rollen som Underhållschef har du helhetsansvar för underhållsorganisationen, både från ett operativt och strategiskt perspektiv. Det innebär att ansvara för att leda och utveckla en grupp medarbetare i deras dagliga arbete inom reparation, nyinstallation och underhåll för både produktionsprocess och fastigheter. 

Tillsammans med din avdelning ska du säkra den dagliga verksamheten som innebär både löpande och akuta reparationsåtgärder samt upprätthållande och utveckling av ett proaktivt förebyggande underhåll och förbättringsarbete. Allt för att på både kort och lång sikt optimera tillgängligheten i produktionsanläggningen. 

Dina övergripande ansvarsområden är att strukturerat leda, utveckla och coacha avdelningen mot utsatta mål. Du utgör en viktig roll i att kontinuerligt arbeta med hela fabrikens övergripande tekniska utveckling. Som chef har du även budgetansvar, personalansvar och ansvar för ekonomisk och driftmässig uppföljning av KPI:er för din avdelning. Du har en beställarroll gentemot entreprenörer och leverantörer för din verksamhets tjänster och produkter. Du ansvarar även för utveckling av förebyggande underhåll och modernisering av vårt arbetssätt. Du kommer att driva förbättringsarbeten samt aktivt delta i större projekt, typ komplexa investeringar och ombyggnationer 

Arbetstider

Tjänsten är en heltidstjänst med anställning hos Emballator i Ulricehamn. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat i ledande befattning inom underhåll och har erfarenhet av att driva tekniska projekt i en produktionsmiljö. 

Du har en teknisk högskoleutbildning eller en motsvarande erfarenhet inom relevant område. Det är starkt meriterande om du är certifierad inom underhåll. 

För att lyckas i rollen krävs ett skickligt och tryggt ledarskap samt en hög teknisk kompetens. Du har ett naturligt förhållningssätt till ett coachande och närvarande ledarskap med ett stort engagemang för att leda och motivera dina kollegor. Du är lagspelaren som genom gemensamma ansträngningar bidrar till att utveckla avdelningen och företaget. Du är en engagerad person som trivs med ordning och reda och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är van att arbeta i ett underhållssystem och med hög servicegrad. Du har en god blick för helheten, är lösningsorienterad och har lätt för att se vad som kan utvecklas och förbättras. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Ansökan

2021-02-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Emballator med Randstad. Vid frågor om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Forsman, emma.forsman@randstad.se alt 0702-438407 

Om företaget

Emballator Metal Group (EMG) ingår i den familjeägda Herenco-koncernen. Verksamheten utvecklar och tillverkar förpackningslösningar i bleckplåt för främst färg- och kemiindustrin, men även för livsmedel och konfektyr. EMG har sitt huvudkontor i Ulricehamn och marknaden sträcker sig från Storbritannien i väst till Ryssland i öst samt från Norden i norr ner till södra Europa. Tillverkningen sker i moderna anläggningar i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä i Finland samt har  säljkontor i Ulricehamn, Köpenhamn, Moss och Wloclawek. Verksamheten har en omsättning på cirka 750 miljoner kronor och är ca 250 anställda. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons