Underhållsberedare Mek

BillerudKorsnäs AB · Gävle

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill vara med och skapa förutsättningar för ett planerat, effektivt och säkert underhållsarbete. Du blir en del av ett team bestående av 8 Underhållsberedare som ansvarar för att bereda mekaniska underhållsinsatser på Gävle bruk.

I rollen som Underhållsberedare kommer du att vara med och skapa möjlighet för våra utförare att jobba planerat, effektivt och säkert, genom att ”för-”bereda underhållsinsatser. Beredningen syftar till att svara på frågorna ”VAD som ska göras” och ”HUR det ska göras”. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor inom beredargruppen, arbetsledare och utförare. Fokusområde är mekanik, i rollen kan även arbete i projekt ingå. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit för att utveckla driftsäkerheten för anläggningen. Vi arbetar målstyrt med tydliga strategier och visioner om att uppnå ett underhåll i världsklass. Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass?

Kvalifikationer

Vi söker dig om idag en duktig yrkesutövare inom mekanik och vill ta nästa steg i din utveckling. Vi ser att du har relevant utbildning och flerårig erfarenhet av det mekaniska området, med fördel inom industrin. God datorvana är ett krav och erfarenheter av datorbaserade underhållssystem är meriterande. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Underhållsberedare är du en strukturerad och noggrann person med förmågan att se detaljerna som skapar värde. Vi söker dig med stort driv med en vilja att lära och samarbeta med din omgivning för att nå resultat och uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas är en förmåga att kommunikativt bemöta dina kollegor och intressenter på ett respektfullt sätt.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Lipponen, Gruppchef Beredning, telefon 026-151409.

Välkommen med din ansökan senast den 18 December 2020

Sista dag för ansökan

2020-12-18

Ansökningsinformation

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BillerudKorsnäs AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Skog & Industri AB