Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhållsansvarig till Hasopor

Underhållsansvarig till Hasopor

Hasopor AB · Askersund · Ansök senast 15 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hasopor är ett ungt privatägt och innovativt företag som erbjuder ett modernt material med tydlig miljöprofil för användare som värderar effektiva byggprocesser. Anläggningen för utveckling och produktion av Hasopor Skumglas är strategiskt förlagd till Hammar i södra Närke. Kalenderåret 2020 omsatte företaget 145 MSEK.


Är du en driven person med stort engagemang för att driva en mindre underhållsavdelning och skapa en driftsäker fabrik? Vill du arbeta i en bransch på stark frammarsch med goda framtidsutsikter? Då är det kanske dig vi söker!

Vad kommer du ansvara för och arbeta med?
Vi är ett litet gäng som jobbar nära ihop med högt i tak, nu söker vi en till positiv medarbetare till vårt gäng! Som underhållsansvarig jobbar du med både förebyggande och akut underhåll samt med strategiska åtgärder för att öka maskintillgängligheten och effektiviteten samt säkerheten. Du tar fram lösningar och förslag på förändringar/förbättringar, du bedömer och granskar offerter från externa underleverantörer och ansvarar för inköp inom ramen för underhållsbudgeten. Du stöttar produktionspersonalen med lösningar och metoder allt för att optimera driften. Du medverkar i utredningar vid eventuella produktionsproblem tillsammans med produktionschefen och övrig produktionspersonal. Du deltar aktivt i produktionsledningsgruppen och bidrar med tankar och idéer kring förbättringsarbetet.

Vem kommer trivas i rollen?
Vi tror du har en teknisk utbildning och besitter en god teknisk kompetens och några års erfarenhet av reparation och underhåll inom industri. Har du dessutom kunskaper inom el är det meriterande. För att trivas i rollen har du inga problem med att driva flera projekt parallellt, du lägger tid på att följa upp och nå mål och har en stark vilja att hitta de optimala lösningarna för verksamheten. Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och har lätt att samarbeta och kommunicera med din omgivning.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i ett expansivt företag som växer! Hasopor erbjuder dig också en öppen och familjär kultur som gör att du kommer att trivas. Vidare tillämpar vi flexibilitet i arbetstid och kollektivavtalade pensionsavgångar, friskvårdsbidrag och andra trevliga personalaktiviteter. Tjänsten är på heltid, dagtid och med start enligt överenskommelse. 


Låter detta intressant? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!


I denna rekrytering har Hasopor valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 15 oktober,  men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Produktionschef Jonas Dartman 070-867 29 15.



 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hasopor AB

Placering

Askersund

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örebro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons