Jobbsafari är en del avschibsted logo

Underhåll- och fastighetstekniker

Parker Hannifin AB, Cylinder & Accumulator Division · Falköping · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en person med stort driv som önskar ta ansvar i rollen som Underhålls- och fastighetstekniker på vår enhet. Du ingår i vår Underhållsavdelning som idag består av tre medarbetare. Då våra ansvarsområden är mixade mellan underhåll och fastighet krävs det att du är flexibel, stresstålig och mekaniskt kunnig för att kunna utföra service och reparationsarbeten inom dessa båda områden.


Syfte med rollen:

Du arbetar i nära samarbete med produk­tionen, främst med att säkerställa driftsäkerheten på produktions­utrustning och dess kringutrustning genom akut och förebyggande underhåll. Du kommer att arbeta med att skapa driftsäkerhet i vår anläggning tillsammans med operatörer och övrig underhållspersonal. Det är av stor vikt att snabbt hantera uppkomna ärenden samt att skapa hållbara lösningar på uppkomna problem.

Nedanstående är ett urval av arbetsuppgifter du kommer att utföra;

Arbetsuppgifter:

· Upprätta underhållsstrategi och plan för utrustningen utifrån vår metodik för specialistunderhåll

· Planera och administrera och utföra akuta och förebyggande underhåll för en störningsfri produktion

· Vara kontaktperson mot externa leverantörer gällande teknisk rådgivning, bokning av servicetekniker, planerade underhåll samt reservdelsanskaffning.

· Representera underhåll i arbetsgrupper och projekt när det gäller ombyggnationer,förbättringar, rationaliseringar och nyanskaffning


Vad erbjuder vi?

En mycket bred roll där du arbetar såväl självständigt som i grupp och projekt. Det finns mycket goda möjligheter att utvecklas i rollen då enheten kommer att gå mot en allt mer automatiserad verksamhet. Underhåll – och fastighetsavdelningen kommer att genomgå en spännande resa den kommande tiden då stora delar av maskinparken kommer att bytas ut och du har möjligheten att vara med och vara en aktiv och drivande del i detta projekt.

Du rapporterar till Underhåll – och fastighetschef och tjänsten är på dagtid.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har 3–5 års erfarenhet av arbete som underhålls/fastighetstekniker och önskvärt är om du har kunskap inom exempelvis automation, hydraulik och svets.

Vi ser det som meriterande om du har teoretisk kompetens minst motsvarande gymnasieskolans industritekniska program med inriktning driftsäkerhet och underhåll.

Du är noggrann, initiativtagande och har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. B-körkort är ett krav.


Parker is an equal opportunity employer and does not discriminate on grounds of age, race, religion, ethnic origin, sex, sexual orientation or disability in relation to recruitment and employment.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Parker Hannifin AB, Cylinder & Accumulator Division

Placering

Falköping

Kontaktperson

Parker Hannifin Manufacturing Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons