Jobbsafari är en del avschibsted logo

Uddevalla Energi söker en industrielektriker med positiv energi

Uddevalla Energi söker en industrielektriker med positiv energi

Fossum · Uddevalla · Ansök senast 12 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss på Uddevalla Energi är det viktigt med en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Varje medarbetares delaktighet är en värdefull framgångsfaktor. Genom att utvecklas som medarbetare utvecklar vi också vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för en hållbar stad och vi söker ständigt nya vägar att förenkla livet för våra kunder. Din energi är framtiden.

Vi söker nu en industrielektriker till vår underhållsavdelning. Som elektriker kommer du att höra till den delen av Uddevalla Energi som ansvarar för drift och underhåll av våra elanläggningar. Vår basanläggning är ett avfallseldat kraftvärmeverk på 42 MW. Vårt senaste tillskott till produktion är en pelletsfabrik där vi på ett resurssmart sätt tar till vara på restvärme sommartid. Är du engagerad och vill jobba för en hållbar framtid i Uddevalla?

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Drift och underhåll av våra elanläggningar
  • Förebyggande underhåll
  • Ständiga förbättringar
  • Felsökning samt reparationer
  • Funktionskontroll
  • Driftoptimering

Utöver ordinarie arbetsuppgifter ska du vara beredd att delta i övriga förekommande arbeten samt framöver även ingå i beredskapsorganisationen.

Som person är du positiv, drivande och prestigelös samt är bra på att analysera, planera och strukturera. Vi ser att du är trygg med förmåga att kunna arbeta självständigt. I arbetet har du kontakter med entreprenörer och medarbetare vilket också kräver att du är kommunikativ, har god social kompetens samt gillar att samarbeta. För att lyckas i rollen har du ett genuint intresse för teknik, en vilja att utvecklas och hålla dig uppdaterad inom teknikens värld. Du har också förmågan att se samband och förbättringsmöjligheter i arbetet.

Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord i vardagen. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskolenivå inom el eller motsvarande kompetens
  • Kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana och kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort

Meriterande är erfarenhet av motorstyrning, PLC-system, instrumentering samt elbehörighet.

Information om företaget hittar du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Michael Johansson, underhållschef 0522-58 09 41 eller Andreas Närbo Johansson, instrumenttekniker 0522-58 09 42.

Tillträdesdag Enligt överenskommelse.

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan senast 2023-03-12. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om ansökningsprocessen kontakta Ellinor Forsberg, HR-chef, 0522-58 07 26.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fossum

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Uddevalla Energi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons