Tysktalande Support Agent till världsledande fintech bolag

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 30 nov. (33 dagar kvar)

Varje dag hjälper vår kund flertal användare, kanske också dig att betala smidigt. För att flödet ska rulla på och vår kund ska fortsätta ha nöjda kunder så behöver vi dig. Här kommer du till en snabbrörlig och flexibel miljö med engangerade medarbetare som alltid hittar bättre arbetsätt.

Information om uppdraget

Vi söker dig som kan tyska båda i tal och skrift till en ledande aktör inom Fin-Tech. Vi söker dig som trivs i en serviceorienterad roll, där du får utveckla din tekniska kunskap inom branschen.

Du kommer att bli anställd av Academic Work och jobba som konsult hos företaget - där vi har ett flertal personer som jobbar idag. För att få komma på intervju krävs det att du klarar deras ganska svåra logiska test (figurer i ordningsföljd).

Behovet är långsiktigt och kommer förlängas periodvis till en början med en två månaders period.

Gör detta test i samband med att du söker: https://www.123test.com/logical-reasoning-test/

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
  • Varierande arbetsuppgifter I form av kontakt med företagets kunder via mail och telefon mot tyska marknaden
  • Jobba med support för B2B och B2C
  • Svara på frågor från kunder via chatt
Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i det engelska och tyska språket då kommunikation sker på språken, du ska kunna skriva och tala på tyska
  • Kan börja omgående
Även här behöver du ha ett analytiskt mindset och god struktur. För att mäta din analytiska förmåga så kommer du att få göra ett test som mäter den i processen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Södermalm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm