Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tysklärare på gymnasienivå 20%

Tysklärare på gymnasienivå 20%

CULTURA UTBILDNING AB · Helsingborg · Ansök senast 31 aug.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad brinner du för? Vi brinner för våra profiler; hållbar och utveckling och mänskliga rättigheter. Vi är en liten skola till ytan men stor till mångfalden. Vi antar utmaningar i undervisningen och i förhållningssättet kring undervisningen och då vi är en mångkulturell skola söker vi en öppensinnad, kommunikativ, samarbetsvillig och positiv pedagog. Vårt mål är att skapa en trygg miljö med goda och hållbara relationer till eleverna som utgångspunkt. Du ska ha viljan och förmågan att följa eleven individuellt och följa elevens personliga lärande och utveckling. Slutligen, du ska dela våra värderingar om alla människors lika värde oavsett kön, religion, etnicitet och sexuell läggning. Varmt välkommen att ansöka hos oss!

Cultura Gymnasium startades år 2007 och har sedan dess två högskoleförberedande program; samhälls- och naturvetenskapliga programmet. Våra profiler hållbar utveckling och mänskliga rättigheter konkretiseras i undervisningen samt på i förhand utvalda dagar under läsåret.

Vi söker dig som är i första hand legitimerad lärare i tyska. I tjänsten ska du undervisa tyska 3 och tyska 4 fredagar mellan 9-15. Intervjuer sker i löpande fart och en tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CULTURA UTBILDNING AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Cultura Utbildning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons