Jobbsafari är en del avschibsted logo

Två stationschefer till Halmstad

Preem · Halmstad · Ansök senast 24 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi stationschefer till båda våra stationer i Halmstad. Bli en del i vårt härliga gäng och sök redan idag!

Vill du vara en del av Preem i Halmstad och ha ansvar för att driva stationerna?
Trivs du med att ha en vardag som är fylld med varierande uppgifter? Lockas du av att kunna bli franchisetagare? Då kan detta vara något för dig! Vi söker stationschefer till Vallås och Tylösand.

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att vara med och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag. Hos oss blir du en del av ett företag med ett omväxlande, lösningsorienterat och positivt arbetsklimat. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar: ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som stationschef är du Preems ansikte utåt. Du är en viktig ambassadör för vårt varumärke och brinner för att skapa starka kundrelationer!

Dina arbetsuppgifter

Som stationschef på Preem får du fullt ansvar för lönsamhet och försäljning. Du driver din station som om det vore din egna samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av Preem för verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning.

Som stationschef kommer du att vara ansvarig för:
  • personal och rekrytering
  • inköp och myndighetskrav för butiksverksamheten
  • driva försäljningen
  • genomföra aktiviteter kopplade till kampanjer
  • budget och resultat
  • service
Värt att veta

Förutom det vanliga butiks och café sortimentet har båda stationerna lokal släputhyrning, automat tvätt, inomhus självtvätt och är postombud. Stationen på Vallås nås väldigt enkelt från både E4 och riksväg 25 som garanterar ett bra kundunderlag, utöver det är stationen en lokal station för alla de som arbetar och bor i området.

Stationen på Tylösand har ett riktigt bra läge och mycket välbesökt under sommarmånaderna av både glass och badsugna kunder.

Förutom att du kan ta hjälp av medarbetare på Preem finns det även ett etablerat nätverk av franchisetagare och stationschefer inom Preem som du delar erfarenheter med.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:
  • ledarskap
  • sälj
  • service
Du bör ha viljan och drivet att kunna utveckla dina medarbetare och butiken. Har du erfarenhet av att driva eget företag är detta starkt meriterande och en fördel för rollen.

Du behöver vara ekonomiskt sinnad och kunna ta ansvar för stationens omsättning och resultat.
Som Stationschef hos oss är du aktiv i det dagliga arbetet, är inte rädd för "att kavla upp armarna" och hjälpa till där det behövs.

Viktigt för rollen är att ha förmågan att skapa en god arbetsmiljö och att få sina medarbetare att trivas på arbetet vilket kommer återspeglas i en trivsam och lönsam station. Vidare är det viktigt att ha ordning och struktur då det är många frågor att hantera.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Preem

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Paula Claesson

paula.claesson@tng.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons