Jobbsafari är en del avschibsted logo

Två sektionschefer Förädlingen

LKAB Svappavaara · Kiruna · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi omstrukturerar vår verksamhet och söker två Sektionschefer till Svappavaara Förädling.

Den ena sektionschefstjänsten innebär ett anläggningsägarskap där produktion och kvalitet är i fokus. Den andra sektionschefstjänsten innebär ansvar för driftsäkerheten i anläggningen med anläggningens underhåll och tillgänglighet i fokus. Ni kommer tillsammans driva och utveckla verksamheten framåt med stöd av varandra. I bägge tjänsterna läggs stor vikt i utveckling av arbetsmiljöarbetet. Du har även ansvar för personalutveckling, ekonomi och förbättringsarbete inom verksamheten.

Till din hjälp har du i din organisation produktionschefer, tekniker och ingenjörer samt engagerade och erfarna medarbetare. Du har även ett nära samarbete med övriga sektioner och stödfunktioner som arbetsmiljö, miljö, HR och ekonomi och du ingår i ledningsgruppen för avdelningen Svappavaara Förädling.

Vi erbjuder en spännande utmaning där ingen dag är den andra lik, du får möjlighet att utveckla ditt chefs- och ledarskap där samarbete och förmågan att delegera är en förutsättning för arbetet

Dina kvalifikationer

Vi i Svappavaara har påbörjat ett utvecklande arbete med kulturförändring. Vi vill skapa ett klimat där alla känner sig respekterade och välkomna, det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker dig som vågar utmana normer och kulturer på vår arbetsplats och vill vara med och driva vår förändring framåt!

Som sektionschef är du trygg i din roll som ledare med uppgift att upprätta, prioritera, förankra, kommunicera och följa upp tydliga mål. Du drivs av att lyfta och leda människor och motiverar dem att nå sina egna och verksamhetens mål.

Vi söker dig som har en god grund i ledarskap. Du har några års erfarenhet av att vara chef. Du har gärna tidigare erfarenhet av liknande verksamhet. Tjänsten kräver B-körkort.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 27 december 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Carina Persson 0980-71886.

Fackliga kontakter:

Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50

Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-725 08

Björn Åström för Akademikerföreningen, bjorn.astrom@lkab.com, 0980-729 03

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LKAB Svappavaara

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Luossavaara-Kiirunavaara AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons