Jobbsafari är en del avschibsted logo

Turistinformatör sommar 2024

KIRUNA LAPPLAND EKONOMISK FÖRENING · Kiruna · Ansök senast 28 apr. (15 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Turistinformatör i din ansökan

Vill du arbeta i en liten organisation som är lika snabbfotad och föränderlig som Kirunas åtta årstider? Nu söker vi dig som vill arbeta som turistinformatör på Kirunas turistcenter under sommarsäsongen.

Våra gäster kommer från hela världen och upplever Kiruna med omgivning som mycket exotiskt. Vi ställer därför höga krav på att du har ett stort intresse av att lära dig mer om Kiruna med omnejd.

Vi önskar att du har en stark känsla för god service, är flexibel, har hög social kompetens, lätt för att samarbeta, samt talar och skriver bra på engelska och flytande svenska. Då tempot tidvis är högt är det ett måste att du är noggrann och organiserad, samt kan ta egna initiativ och eget ansvar. Vi söker dig som är 18 år fyllda och som har ett stort hjärta för Kiruna.

Arbetsuppgifter

Som turistcenterinformatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att informera om och sälja in Kirunas turistiska utbud. Boka aktiviteter, uppdatera och söka information, kassahantering och viss administration. Vi är ett litet team och hos oss är det självklart att hjälpas åt beroende på vad situationen kräver. Därför kan det bli aktuellt med andra arbetsuppgifter om behov uppstår.

Meriterande

  • Utbildning eller arbete inom besöksnäringen
  • Ytterligare språkkunskaper, till exempel tyska och franska
  • Vi erbjuder guidade turer året runt till LKAB:s Visitor Centre i världens största underjordiska järnmalmsgruva. Vi ser gärna att du vill gå gruvguideutbildning den 27-31 maj för att kunna hoppa in och guida våra besökare i gruvan vid behov.


Timanställning, inklusive helger enligt schema under perioden mitten juni – mitten på augusti (ca 8 veckor). Möjlighet till extraarbete efter avslutad säsong.

Ansökan

Bifoga CV och personligt brev. Ansökan mejlas senast 31 mars 2024 till jessica@kirunalapland.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KIRUNA LAPPLAND EKONOMISK FÖRENING

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Kiruna/Lappland Ekonomisk Fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Turistinformatör i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons