Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tullspeditör, Logent i Göteborg

Logent Customs · Göteborg · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av administration, kundtjänst eller rent utav tullspedition? Skulle du tycka att det vore roligt att få arbeta i ett bolag som satsar på tillväxt och som vågar tänka nytt? Nu söker vi vår nästa stjärna till vårt team av Tullspeditörer i Göteborg!

Logent är ett Logistik- och Bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer. Logents tullverksamhet finns idag i Göteborg, Halden och från mars 2019 har vi även en ny tullverksamhet i Hån, ytterligare nyetableringar pågår som räknas bli klara slutet 2019. Logents tullverksamhet är ett oberoende tullombud med specialisering inom alla operativa tullprocedurer och konsultering för djupare utredningar. Tillsammans med övriga affärsområde inom Logent erbjuder vi ofta helhetslösningar för våra kunder och ser kontinuerlig utveckling som en förutsättning för en bra och långsiktig kundrelation.

Som Tullspeditör får du en rolig roll med varierande arbetsuppgifter där det ingår administration och kontakt med kunder och myndigheter. Du ingår i ett team på åtta kunniga medarbetare som arbetar med att administrera olika tullförfaranden gällande import och export till/från EU. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med förbättringar av rutiner och processer för att säkerställa kvalitet och service. Logent har många spännande och välkända företag som kunder som du via telefon och mail kommer att ha kontakt med i ditt arbete. Tjänsten är placerad vid vårt fina kontor på Stora Badhusgatan i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, relationsskapande och gillar administration och kundkontakt. Du är lättlärd, ansvarsfull och noggrann, en person som alltid strävar efter att utvecklas i arbetet. Är du som oss en positiv lagspelare, bra på samarbete och att skapa goda resultat kommer du att trivas i rollen som tullspeditör. Har du erfarenhet av tullspedition är det meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i engelska och datavana.

Intresserad av tjänsten?

Ta chansen och sök ditt nästa jobb hos oss på Logent, vi erbjuder dig duktiga medarbetare och möjlighet att utvecklas och lära dig mer om logistik! Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som tullspeditör, du ansöker via annonsen.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på Logent, tel. 070-722 77 59 eller mail marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent Customs

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons