TUC Yrkeshögskola söker Systemansvarig

TUC SWEDEN AB · Tranås

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av att möjliggöra andras utveckling? Vill du tillsammans med dina kollegor skapa Sveriges bästa utbildningar inom YH? TUC Yrkeshögskola växer och vi söker nu dig som vill arbeta som systemansvarig.

Vad erbjuder vi?

På TUC erbjuder vi dig en välkomnande och inkluderande arbetsplats där förändring och tillväxt tillhör vardagen. I din roll som systemansvarig har du ett övergripande ansvar för de system som finns i vår verksamhet idag. Du ansvarar för förvaltning av befintliga system, men också utveckling och implementering av nya system. Rollen innefattar ett tydligt fokus på att utveckla IT-stödet så att verksamheten får de bästa förutsättningarna. I detta arbete blir du också en viktig länk mellan våra systemleverantörer och verksamheten.

I denna roll får också möjlighet att vidareutveckla medarbetare genom utbildningsinsatser i organisationen och stärka den digitala kompetensen. Du fungerar som 2nd line support i de ärenden som inte kan hanteras av användare och superusers och blir också ansvarig för licenshanteringen kopplat till våra IT-system. Då rollen är en nyinrättad tjänst så får du stor möjlighet att påverka tjänstens innehåll och arbetssätt.

Vad söker vi?

Som person har du förmåga att organisera ditt eget arbete och du är bekväm i att driva processer framåt. Du skapar förtroende hos de du samarbetar med och du har lätt för att samarbeta och möta olika slags människor. Vi söker dig med gedigen kompetens i Windows365 som har erfarenhet av att arbeta verksamhetsnära med systemfrågor, gärna i projektform. Du har erfarenhet av att kravställa, implementera och förvalta verksamhetskritiska system och du är bekväm i utbildarrollen och har lätt för att vägleda andra. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbete kopplat till utbildningsverksamhet. Om du har erfarenhet av att arbeta med lärplattformar och/eller har kompetens inom distansundervisning så är detta också meriterande.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten är placerad på någon av våra verksamhetsorter, antingen Jönköping, Linköping, Stockholm eller Tranås. Resor förekommer i tjänsten, om än i begränsad omfattning.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via ansokan@tucsweden.se. Sista ansökningsdag är 18 oktober. Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Knutsson HR-ansvarig på 0722 09 89 49 eller via ansokan@tucsweden.se

Mer om oss

TUC härstammar från Tranås Utbildningscentrum som 1989 startades som en kommunal utbildningsverksamhet. Den 1 augusti 2010 avknoppades verksamheten från Tranås kommun och drivs idag i privat regi. Vi har under hela vår tid utvecklats och erbjudit en allt bredare mix av utbildningar. Idag är TUC en av Sveriges största YH-anordnare och vår tillväxtresa fortsätter. Besök gärna vår hemsida tucsweden.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TUC SWEDEN AB

Placering

Tranås

Kontaktperson

Tuc Sweden AB

Ansök via mejl