Jobbsafari är en del avschibsted logo

Trygga assistenter sökes till manlig kund i Stockholm - Timanställning

Trygga assistenter sökes till manlig kund i Stockholm - Timanställning

L&S Assistans AB · Stockholm · Ansök senast 5 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Jag är en man på 50 år som har en funktionsnedsättning. Jag sitter i rullstol och skulle vilja åka ut och resa, men har inte hittills kommit iväg. Jag tycker om att umgås med vänner och familj, men även ha egen tid ibland.

Jag söker nu dig, man eller kvinna, som vill arbeta med mig. Jag värdesätter lugn och trygghet, ansvar samt en förståelse för rollen som personlig assistent. Tidigare erfarenhet av arbete inom assistans är viktigt för mig och därmed ett krav.

På grund av den utbildning som krävs, måste din svenska vara av god kvalitet för att kunna jobba hos mig. Denna utbildning sker internt, ex. delegering.

Om tjänsten

Vi söker timvikarier som kan arbeta extra samt vid behov vid sjukdom eller ledighet. Arbetstiderna är förlagda kl. 07-15 och 15-21 och vi ser gärna att du kan arbeta både vardagar och helg. Det finns även möjlighet till schemarad.

Om LS Assistans

LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.

Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.

Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.

Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.

Vill du har ett roligt och aktivt arbete?

Sök till oss på LS Assistans!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

L&S Assistans AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

L&S Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons