Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tryckluftstekniker med placering i Helsingborg

Tryckluftstekniker med placering i Helsingborg

Mekano AB · Helsingborg · Ansök senast 6 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Då efterfrågan är hög så behöver vi utöka med en Tryckluftstekniker.

Ingen dag är lik den andra på Mekano. Vi är ute och hjälper våra kunder med planerat underhåll, felsökning, reparation, ombyggnader. etc. Vi vill vara den samarbetspartner till våra kunder som ser till att de få en hög tillgänglighet av sina maskiner och undvika oplanerade driftstopp.


Om Mekano AB

Vi är ett 10 år ungt företag med hög kompetens, vårt mål är att hela tiden försöka bli ”bäst i klassen”. Vi är idag ca 75 anställda varav 35 tekniker som jobbar på vår Industriservice avdelning. Det Finns ett utryck som säger “culture eats strategy for breakfast”.Det innebär att en smart strategi enkelt kan kopieras, men en företagskultur är unik och handlar om hur vi som medarbetare agerar mot varandra och våra kunder – varje dag, året om. För oss på Mekano handlar det om att växa som ett lag, kunna lita på varandra och inte krångla till saker och ting i onödan.

Tryckluftsavdelningen på Mekano

Vi är auktoriserad service partner till Atlas Copco och är deras förlängda arm på marknaden. Vi jobbar med Service, läcksökning ,rörinstallation, rörmärkning och nyinstallation av kompressoranläggningar.

Din Profil

Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete.

Goda kunskaper och erfarenheter av reparationsarbete / Service inom industrin.

Meriterande men inte ett krav för att söka tjänsten är kunskap / erfarenhet inom trycklufts branschen.

Arbetet kräver hög grad av servicekänsla, god samarbets- och initiativförmåga och du bör vara inställd på att ha mångskiftande och varierande arbetsuppgifter.

Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande. Vidare har du en mycket god kommunikationsförmåga, där du är flytande i svenska språket både i tal och skrift.


Vi erbjuder

Anställningen är på heltid, tillsvidare som föregås av sex månaders provanställning. Mekano strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mekano AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Mekano AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons