Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare/serviceman sökes till Myresjöhus

Truckförare/serviceman sökes till Myresjöhus

Myresjöhus · Vetlanda · Ansök senast 11 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sedan starten 1927 har Myresjöhus levererat över 95 000 hus, mycket tack vare företagets ambition att alltid sätta kunden i centrum och att vara en trygg partner i köpet av ett nytt hem.

Är du en organiserad person med ett stort intresse för truckkörning? Vill du vara med och bidra till Myresjöhus framgångar? I rollen som Truckförare/serviceman får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om rollen som Truckförare/serviceman.

Som Truckförare/serviceman kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom husbranschen. Ditt uppdrag kommer att pågå löpande, om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad efter sex månader. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att serva produktion, måleri och utlastning. Lossa och lasta lastbilar, plocka/köra fram material enl plocklista, köra fram material till leveranser i utlastningsterminalen.

Vem söker vi?

Till rollen som Truckförare/serviceman söker vi framförallt dig som är en organiserad och driven person som motiveras av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av truckkörning inom industri. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet att köra hjullastare.

Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, kväll alt 2-skift/Heltid/Myresjö

Tillträde

Start omgående, enligt överenskommelse

Information

Ansök med ditt CV och personliga brev.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att kontakta dig om du är den vi söker.

Vid frågor o tjänsten kan ni kontakta: katarina.kronblad@lernia.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Myresjöhus

Placering

Vetlanda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons