Jobbsafari är en del avschibsted logo

Truckförare

Auson AB · Kungsbacka · Ansök senast 26 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Auson startade 1928, och tillverkar och utvecklar kemiska produkter inom rostskydd, ljuddämpning, trä- och takskydd. Våra varumärken Noxudol och Mercasol är välkända inom rostskydd och vi säljer även produkter inom trä och takskydd under vårt egna namn Auson.

Verksamheten startade i Göteborg, men är idag placerad i Kungsbacka. Vi levererar varor både inom Sverige och internationellt.

Under de senaste 12 åren har Auson ökat markant och har idag en omsättning på 120 mkr/år.

Kunden är alltid viktigast i vårt arbete, och Auson ligger i framkant med vår utveckling och forskning av kvalitetstarka lösningsmedelsfria rostskyddsprodukter.

På anläggningen arbetar idag 48 personer fördelat över produktion och administration.

Vi söker 1 truckförare.

ARBETSUPPGIFTER:

Lager: Plockning av varor, godsprickning i vårt affärssystem, mottagning av inkommande gods och att serva produktionspersonalen med material. Vid behov kan även arbete i produktionen förekomma.

KOMPETENSKRAV:

Du som söker behöver klara av det svenska språket i både tal och skrift, då våra arbetsinstruktioner är på svenska.

Du skall ha erfarenhet sen tidigare av att köra motviktstruck då det är den trucktyp vi använder oss av. Har du tidigare arbetat i order/plocksystem är det meriterande men inte ett krav. Det är även meriterande med andra språkkunskaper såsom tyska, baltiska språk eller ryska, då flera av de transportörer vi använder oss utav ej talar svenska.

PERSONLIGA EGENSKAPER:

Vi är en relativt liten och platt organisation, vilket innebär att arbetsuppgifterna är omväxlande. Vi ser gärna därför att du tycker det är roligt, och utmanas av att lära dig nya arbetsmoment. Det är viktigt för oss att man är ordningsam, noggrann, och har bra framförhållning i sitt arbete. Du klarar av att arbeta självständigt, men förstår vikten av att samarbeta med andra kollegor.

FRAMGÅNGSFAKTORER

Vi tror att du motiveras av att arbeta i ett medelstort familjeägt företag, med korta beslutsvägar. Du blir motiverad, och drivs av att klara avdelningsmål, tillsammans med dina kollegor. Du är initiativtagande och flexibel och ser möjligheter istället för begränsningar.

Lön enligt avtal där vi är kopplade till IF Metall och IKEM

Ansökan skickas med mail till:abdelhadi.madoun@auson.se

Sista ansökningsdag 2021-09-17

Har du frågor om rollen är du välkommen att maila eller ringa till:

Madoun Abdelhadi: 0300-562010 abdelhadi.madoun@auson.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Auson AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Auson AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons